Musorujsag
Élő Eredmények

„Ria-ria, Hungária!" – Marco Rossi Valmar-koncert közönségét skandáltatta a kerethirdetés után

„Ria-ria, Hungária!" – Marco Rossi Valmar-koncert közönségét skandáltatta a kerethirdetés után

m4sport.hu
Szerda délután hirdette ki a Nemzetek Ligája utolsó két játéknapjára készülő keretét a magyar labdarúgó-válogatott szövetségi kapitánya, Marco Rossi. Az olasz mester újoncként többek között Mocsi Attilát is behívta a csapatba, de nem ez volt az egyetlen meglepetés tőle aznap: este a BME Egyetemi Napokon egyszercsak a Valmar színpadra szólította.

Az elmúlt időszakban hatalmas népszerűségre tett szert a Valkusz Milán, Marics Péter párosát magába foglaló Valmar duó, amely a szerda esti koncertjére akár „Valmarro”-ra is keresztelhette volna magát. A zenei programot ugyanis egyszercsak a magyar szövetségi kapitány, Marco Rossi szakította félbe színpadra lépésével.

A BME Egyetemi Napok Instagram-oldalán csütörtök estig elérhető videós beszámoló szerint a mestert hatalmas üdvrivalgás fogadta, aki vevő is volt a bulira, a két énekes buzdítására a legendás „Ria-ria, Hungária”-skandálásba kezdett a közönséggel, a zenészeknek pedig két mezt is ajándékozott a magyarok új kollekciójából.

 

A bejegyzés megtekintése az Instagramon

 

M4 Sport (@m4sportofficial) által megosztott bejegyzés

A mulatás után jövő héten már a kemény munkáé lesz a főszerep: szeptember 23-án Németországban, három nappal később Olaszország ellen hazai pályán zárja a magyar válogatott a Nemzetek Ligája-sorozatot, amelyet júniusban álomszerűen kezdett. Marco Rossi a koncert előtt néhány órával hirdette ki a két mérkőzésre készülő keretet, amelynek sérülés miatt nem tagja Sallai Roland és Nagy Zsolt, bekerült viszont pályafutása során először a zalaegerszegi Mocsi Attila.

A szövetségi kapitány a kerethirdetés után úgy fogalmazott: „Kiérdemeltük az elismerést, de tudjuk, nem vagyunk világverők.”

Borítókép: valmarduo/Instagram

További tartalmak

Kapcsolódó hírek