Musorujsag
Élő Eredmények

Lanzafame is érintett az olasz bundabotrányban

MTI
Érintett az olasz bundabotrányban Davide Lanzafame, a labdarúgó OTP Bank Ligában harmadik helyezett Budapest Honvéd labdarúgója.

A kispesti klub honlapja – az olasz szövetség közleményére hivatkozva – arról számolt be csütörtökön, hogy az ügyészség lezárta a nyomozást, s több futballistát – köztük a Magyarországon légióskodott csatárt is – sportcsalással vádolt meg. Lanzafame még a Bari játékosaként keveredett gyanúba több csapattársával együtt, hogy „eladott” mérkőzéseket.

A debreceni Ferenczi János (b) és Davide Lanzafame - MTI Fotó: Beliczay LászlóA debreceni Ferenczi János (b) és Davide Lanzafame – MTI Fotó: Beliczay László

„Most majd a fegyelmi bizottság hallgatja meg a labdarúgókat. Amennyiben a vád beigazolódik, a futballisták hosszabb eltiltásra számíthatnak” – olvasható a Honvéd közleményében.

Lanzafame télen fél évre kölcsönbe érkezett a Honvédhoz a Cataniától, így az idény végén lejárt a szerződése. A kispesti együttest öt találattal segítette az Európa Liga-indulást érő bronzéremhez.

További tartalmak