Musorujsag
Élő Eredmények

Nem bírt a Diósgyőr a Kecskeméttel

mti
Az esélyesebbnek tartott Diósgyőri VTK 1-1-es döntetlent játszott a Kecskeméti TE-Phoenix Mecano otthonában az OTP Bank Liga 19. fordulójában.

A hazaiak hat találkozó óta nem találtak legyőzőre, míg a vendégek sorozatban nyolcadik összecsapásukon nem tudtak nyerni.

OTP Bank Liga, 19. forduló:
Kecskeméti TE-Phoenix Mecano – Diósgyőri VTK 1-1 (0-1)
Kecskemét, 2000 néző, v.: Németh Á.
gólszerzők: Varga R. (63.), illetve Futács (16.- 11-esből)
kiállítva: Kádár (86.)
sárga lap: Póti (15.), Varga R. (58.), illetve Futács (53.), Elek Á. (82.)

Kecskemét:
Poleksic – Póti, Karan, Varga R., Forró – Szalai D. (Simon A., a szünetben), Patvaros, Szécsi, Eninful, Gréczi (Nagy P., a szünetben) – Balázs Zs. (Pavicevic, 78.)

Diósgyőr:
Rajic – Eperjesi, Vadász, Kádár, Gohér – Kostic, Nikházi (Bacsa, 58.), Elek Á. – Barczi (Augusto, 29.), Futács, Grumic (Gosztonyi, 74.)

Az első félidőben komoly fölényben volt a Diósgyőr, amely büntetőből vezetést is szerzett. A különbség azért nem nőtt a szünetre, mert Nikházi a kapufát találta el a 45. percben. A Kecskemét a cseréivel új lendületet kapott, és sikerült egyenlítenie. Nagy volt az iram, és mindkét együttes nyíltan, támadó felfogásban játszott. A hajrára emberelőnybe került a Kecskemét, miután Kádár egyből piros lapot kapott egy szabálytalanság után, de újabb gól már nem esett.

További tartalmak