Musorujsag
Élő Eredmények
×

Média Életműdíj Novotny Zoltánnak és Vass István Zoltánnak

MTI
Novotny Zoltán, az MTVA munkatársa és Vass István Zoltán, a Magyar Rádió volt riportere kapta a Magyar Olimpiai Bizottság (MOB) Média Életműdíját.

A hétfőn rendezett ünnepségen Média Oklevél elismerést kapott a közmédia munkatársai közül Mohay Bence és Majszin György, valamint L. Pap István.

Borkai Zsolt, a MOB elnöke (j) átadja a Média Életműdíjat Novotny Zoltánnak, az MTVA munkatársának MTI Fotó: Bruzák Noémi

A MOB Média Nívódíját Novák Miklós, a Magyar Nemzet újságírója, Németh Andrea, a Nemzeti Sport rovatvezetője, valamint Fazekas Erzsébet, a Sport TV műsorvezetője vehette át.

Szintén Média Oklevelet kapott a cali világjátékokról tudósító csapat, Bányász Árpád, Kaszala Claudia és Turó András.

Borkai Zsolt, a MOB elnöke (j) átadja a Média Életműdíjat Vass István Zoltánnak, a Magyar Rádió volt riporterének. MTI Fotó: Bruzák Noémi

Ugyancsak az eseményen adták át a MOB Nők Sportjáért díjakat. A junior díjat Földházy Zsófia öttusázó, a különdíjat Tomán Edina ultrahosszútávfutó, az éves teljesítmény díjat a HAT-AGRO UNI Győr női kosárlabdacsapata, az életműdíjat pedig Kisgyörgy Lajosné, 123-szoros magyar bajnok sportlövő kapta, aki január 14-én ünnepelte századik születésnapját.

A díjakat Borkai Zsolt, a Magyar Olimpiai Bizottság (MOB) elnöke adta át.

Array
(
    [replacement] => 
    [shortcode] => 
    [title] => A MOB Életmű Díjainak átadása
    [image] => //m4sport.hu/wp-content/uploads/sites/10/2014/03/D_NOE20140317009-1024x633.jpg
    [alignment] => aligncenter
)

További tartalmak