Musorujsag
Élő Eredmények

A románok mellett a magyarokat is büntetheti az UEFA

MTI
Az Európai Labdarúgó Szövetség a fegyelmi tárgyalást jövő hét csütörtökre tűzte ki.

A házigazda román, illetve a magyar szövetséget is megbüntetheti az Európai Labdarúgó Szövetség (UEFA), a fegyelmi bizottság jövő csütörtökre tűzte ki a két csapat szombati, bukaresti Európa-bajnoki selejtezőjével kapcsolatos fegyelmi tárgyalás időpontját.

Bukarest, 2014. október 11. A magyar csapat tagjai együtt éneklik a himnuszt a szurkolókkal a labdarúgó Európa-bajnokság selejtezőjének F csoportjában vívott Románia-Magyarország mérkőzés lefújása után a bukaresti Nemzeti Stadionban 2014. október 11-én. A magyar labdarúgó-válogatott 1-1-es döntetlent ért el Románia vendégeként. MTI Fotó: Illyés Tibor Bukarest, 2014. október 11.
A magyar csapat tagjai együtt éneklik a himnuszt a szurkolókkal a labdarúgó Európa-bajnokság selejtezőjének F csoportjában vívott Románia-Magyarország mérkőzés lefújása után a bukaresti Nemzeti Stadionban 2014. október 11-én. A magyar labdarúgó-válogatott 1-1-es döntetlent ért el Románia vendégeként.
MTI Fotó: Illyés Tibor

Az UEFA honlapja szerint az 1-1-es döntetlennel záruló összecsapás kapcsán a románokat nézőtéri rendbontás, tűzijáték és petárda használata, illetve dobálása, valamint lézerfény használata miatt vonhatják felelősségre, illetve a fegyelmi testület a játékosok helytelen viselkedésével is foglalkozik majd, mivel öt sárga lapot gyűjtöttek be.

A magyar felet a vendégdrukkerek nézőtéri rendbontása, tűzijátékozás és a magyar futballisták túl sok – hét – sárga lapja mellett a szurkolók rasszista megnyilvánulásaiért büntethetik.

További tartalmak