Musorujsag
Élő Eredmények

Kikapott a Diósgyőr Kecskeméten

mti
A Kecskemét 2-1-re győzött a hatvan percen keresztül emberhátrányban játszó Diósgyőr ellen az OTP Bank iga 19. fordulójában.

OTP Bank Liga, 19. forduló:
Kecskeméti TE – Diósgyőri FC 2-1 (1-1)
Széktói Stadion, 1820 néző, v.: Vad II.
gólszerzők: Novák (10.), Karan (67.), illetve Takács T. (26.)
kiállítva: piros lap: Alves (30.)
sárga lap: Karan (33.), Savic (48.), illetve Szalai (21.) Griffiths (82.)

Kecskeméti TE:
Tujvel – Lovric, Skolpjak, Karan, Gyagya (Patvaros a szünetben), Laczkó – Kitl, Vukasovic, Savic (Szivacski 90.) – Bebeto (Gréczi 77.), Novák

Diósgyőri FC:
Antal – Okuka, Szalai, Alves, Husic – Koman (Bognár 75.), Krstic – Gosztonyi (Barczi 75.), Grumic, Takács (Bacsa 75.) – Griffiths

Az első félidőben egy szép támadás végén vezetést szerzett a Kecskemét, majd visszahúzódott saját térfelére. Egy ellentámadás végén Takács beleért egy beadásba, amit Tujvel már csak a gólvonalon túlról tudott kiütni. Egy hazai akció végén a kilépő Bebetót Alves utolsó emberként meglökte, amiért a játékvezető kiállította. Az eseménydús első félidő egy vendég tizenegyessel folytatódott, amit Gosztonyi először értékesített, Vad II. játékvezető azonban újrarúgatta, amit a diósgyőri csapatkapitány már a kapu mellé lőtt. A második félidőben egy szögletből belőtt labdát Karan a hálóba fejelte, amivel ismét a Kecskemétet jutatta vezetéshez.
Ezután a Diósgyőr mestere, Tomislav Sivic hármas cserével próbálta legalább az egyenlítést kiharcolni a vendégcsapatnak, az eredmény azonban már nem változott.

További tartalmak