Musorujsag
Élő Eredmények

Simán nyert a Dunaújváros

MTI
A forduló előtt sereghajtó Dunaújváros 3-0-ra legyőzte a vendég Nyíregyházát a labdarúgó OTP Bank Liga 22. fordulójának szombati játéknapján, így november óta először gyűjtötte be a három pontot.

OTP Bank Liga, 22. forduló:
Dunaújváros Pase-Nyíregyháza Spartacus 3-0 (1-0)
Dunaújváros, 879 néző, v.: Erdős
gólszerzők: Nikházi (34., 93., a másodikat büntetőből), Eppel (78.)
sárga lap: Nikházi (55.), illetve Arziani (68.)
kiállítva: Bosnjak (71.)
Dunaújváros Pase:
Nagy – Hidvégi (Thiago, 88.), Vaskó, Szekeres, Villám – Orosz (Jakab, 83.), Csehi, Nikházi, Farkas, Petneházi (Lázár, 77.) – Eppel
Nyíregyháza Spartacus:
Balogh – Szokol (Imam, 46.), Kovacevic, Ivanovs, Bosnjak – Arziani, Kostic, Pekar (Dartsimelia, 69.), Rezes – Halenar, Zofcak

A legutóbbi öt bajnokiját elvesztő és a múlt héten edzőváltáson átesett Dunaújváros részéről Nikházi a 8. percben kapufát rúgott, majd a sereghajtó hazaiak legjobbja a 34. percben megszerezte csapatának idei első bajnoki gólját.

A DPASE a szünet után is lendületben maradt, ráadásul a második félidő derekán a Nyíregyháza tíz főre fogyatkozott, mivel Bosnjak piros lapot kapott Nikházi lekönyökléséért. Nem sokkal később Eppel megduplázta a házigazdák előnyét, ezzel eldöntötte a meccset, a kegyelemdöfést pedig Nikházi adta meg a nyírségieknek büntetőből.  Az újvárosiak 2014. november 22. óta először nyertek az élvonalban.

 

További tartalmak