Musorujsag
Élő Eredmények

Ikszelt a Nyíregyháza a Kecskeméttel

MTI
A Kecskemét 1-1-es döntetlent ért el Nyíregyházán az OTP Bank Liga 24. fordulójának pénteki nyitómérkőzésén.
Mátyus János, a nyíregyházi csapat vezetőedzője  MTI Fotó: Czeglédi Zsolt Mátyus János, a nyíregyházi csapat vezetőedzője
MTI Fotó: Czeglédi Zsolt

A mérkőzés elején a szakadó eső a Kecskemétet zavarta kevésbé, a vendégek viszonylag gyorsan, már az első negyedórában megszerezték a vezetést. A Nyíregyházának nem sikerült gólra váltania mezőnyfölényét, bár a hazaiaknak a félidő hajrájában több nagy lehetősége volt az egyenlítésre.

A szünet után ott folytatták a nyírségiek, ahol az első játékrész végén abbahagyták, helyzeteiket – elsősorban Tujvel bravúrjainak köszönhetően – azonban nem tudták értékesíteni. A Kecskemét hosszú percekre teljesen a saját kapuja elé szorult, sokszor önfeláldozóan védekezett. A nagy hazai nyomásnak végül meglett az eredménye: a rendes játékidő végén tizenegyeshez jutott a Nyíregyháza, amelyet Pekár magabiztosan értékesített.

A hajrában is megvoltak a helyzetei a nyírségieknek, az eredmény viszont már nem változott.

OTP Bank Liga, 24. forduló:
Nyíregyháza Spartacus FC-Kecskeméti TE 1-1 (0-1)

Nyíregyháza, 2470 néző, v.: Farkas
gólszerzők: Pekár (88., 11-esből), illetve Novák (12.)
sárga lap: Fodor (30.), Rezes (58.), Arziani (71.), illetve Lovric (15.), Laczkó (87.)

Nyíregyháza Spartacus: Balogh – Fodor, Kovacevic, Ivanovs, Törtei (Arziani, a szünetben) – Zofcák, Kostic, Halenár, Pekár, Rezes – Seydi (Dartsimelia, a szünetben)

Kecskeméti TE: Tujvel – Lovric, Skopljak, Karan, Laczkó – Radoja, Vukasovic, Eninful (Gyagya, 54.), Kitl – Bebeto (Fótyik, 89.), Novák (Savic, 59.)

További tartalmak