×

Kiss Pál Tamás – KIVÁLÓ rajt, Izgalmas elődöntő ... és a folytatás...

A szerencse nem mindig, de a tehetség továbbra is Kiss Pál Tamás oldalán áll

Képernyőfotó 2015-10-18 - 18.41.16

Még mielőtt bármit is elolvasna a kedves olvasó: kattintson az alábbi videóra, tekerje szép lassan 31:48-hoz, és kezdődik Kiss Pál Tamás elődöntője. Egy sort ne olvasson tovább, csak élje át, mit is jelent a Rallycross, és milyen ott európai mezőnyben szurkolni a magyar versenyzőnek.
Nem vallott szégyent az MTVA F1-es szakértője, Kiss Pál Tamás a Rallycross Európa-bajnokság olaszországi megmérettetésén, hiszen a szombati jó eredmények után a második nap elődöntőjén győzedelmeskedni tudott.

Ekkor még a szerencse is az oldalán állt, hiszen a kiváló rajtját követően ellenfelei némi hátránnyal tudtak csak utánaeredni. Jó tempójának köszönhetően, bár izgalmas befutóval, de meg tudta tartani első helyét.

A döntőre azonban már elpártolt mellőle a szerencse. Generátorhiba miatt ugyanis nem tudott részt venni a legfontosabb megmérettetésen.

„Sikerült megnyernem az elődöntőmet, így második idővel jutottam a döntőbe, ahol generátor hiba miatt sajnos nem tudtam elrajtolni. A nap végén történtek ellenére elégedett vagyok, hiszen rengeteg tapasztalatot szereztem. A csapat egész hétvégén fantasztikus munkát végzett, amit ezúton is szeretnék megköszönni!„ – értékelt Kiss Pál Tamás.