×

Artner Tamás Ajkára szerződött

Távozott a Dunaújváros PASE labdarúgócsapatának vezetőedzői posztjáról Artner Tamás, aki az ugyancsak másodosztályú FC Ajka szakmai igazgatója lett.

A DPASE honlapján múlt vasárnap jelentették be, hogy közös megegyezéssel felbontották Artner nyárig szóló szerződését. "Már az őszi szezon közben jeleztem, hogy fontos tudnom a klub terveit, mert mindig hosszú távon szerettem dolgozni, építkezni. Mivel a klub egyelőre nem tud távolabbi terveket megfogalmazni és nem tud a jövőről érdemben tárgyalni, úgy döntöttünk, már most elválnak útjaink" - nyilatkozta az edző.

Artner Tamás - MTI Fotó: Czeglédi Zsolt Artner Tamás - MTI Fotó: Czeglédi ZsoltSallói István sportigazgató az anyagi gondokra utalva úgy fogalmazott, hogy "továbbra sincs könnyű helyzetben a klub, így egyelőre nem tudunk nyár utánra tervezni".

Az FC Ajka csütörtöki közleményéből kiderül, hogy a visszatérő Artner Tamás a szakmai igazgatói, Székely Tibor pedig - aki már a Haladásnál és Dunaújvárosban is a segítője volt - a vezetőedzői feladatokat látja el.

A DPASE a 8., az Ajka a 14. helyen áll az NB II-ben. Artner 2008 és 2011 között tevékenykedett az ajkai csapat vezetőedzőjeként.