Musorujsag
Élő Eredmények

Nagy: Kellő önbizalommal vártam az Eb-t

M4 Sport
A belgrádi vízilabda Európa-bajnokság legjobb kapusának választott Nagy Viktor szerint a válogatott egy nagy lehetőséghez is jutott azzal, hogy olimpiai selejtezős tornán kell szerepelnie.

„Úgy utaztunk ki az Eb-re, hogy az első meccs legyen a csúcs, hiszen fontos volt a csoport  szempontjából” – mondta a Sport7fő című műsorban az Eb-harmadik magyar válogatott kapusa, Nagy Viktor.

A torna legjobbjának választott hálóőr szerint a görögök elleni mérkőzés volt az, ami az egész csapatnak nagy lökést adott. „Kellő önbizalommal indultam neki az Európa-bajnokságnak” – mondta az M4 Sportnak a magyar hálóőr, aki még az Eb előtt célul tűzte ki, hogy megnehezítse minden ellenfél dolgát.

Nagy számára emlékezetes marad a belgrádi kontinensviadal, mert a válogatott nagyon nagyot küzdött a harmadik helyért. A kapus szerint azzal, hogy a válogatott nem szerzett kvótát a riói olimpiára, egyben egy nagy lehetőséghez is jutott, mert így lesz 7-8 mérkőzése a válogatottnak, ahol begyakorolhatja azt az új taktikát, amivel a válogatott nekiment az Eb-nek.

 

További tartalmak

Kapcsolódó hírek

Nagy Viktor lett az Eb legjobb kapusa
A bronzérmes magyar férfiválogatott kapusát, Nagy Viktort választották posztjának legjobbjává a szombaton véget ért belgrádi vízilabda Európa-bajnokságon.
Vízilabda