Musorujsag
Élő Eredmények

Hatgólos meccsen folytatta remeklését a Gyöngyös

m4sport.hu
Gyöngyösi sikert született Gyöngyöstarjánban a Heves megyei élvonal 24. fordulójában. A listavezető 4-2-re győzött a szomszédvári rangadón, melyet az m4sport.hu szombati megyei focis közvetítésében láthattak.

A képzettebb játékosokból álló, zöld mezes vendégek a kezdő sípszótól fölényben játszottak, mégis a Gyöngyöstarján szerzett vezetést, a 20. percben Ludányi Nándor bal oldalon vezetett akció végén volt eredményes. Az egyenlítés nem sokat váratott magára, Szilágyi Norbert fejelt a hazai kapuba. Sőt, nyolc perccel azok után, hogy hátrányba került, Nádudvari Alex bombagólja révén már maga javára is fordította az állást, a bajnokságot vezető Gyöngyös.

A látogatók harmadik találata nem sokkal a fordulást követően született, Tarnai Dánielnek remek támadás végén már nem volt nehéz dolga. Ludányi Nándor második góljával a félidő derekán visszajött a meccsbe a Tarján, de egyenlítenie már nem sikerült. A ráadásban pedig Laurinyecz Ákos pontot tett a végig izgalmas mérkőzés végére, így a gyöngyösiek továbbra is veretlenül vezetik a bajnokságot.

Heves megye, Joma.hu megyei I, 24. forduló:
Gyöngyöstarjáni KSK-Gyöngyösi AK 2-4 (1-2)

A teljes mérkőzés ide kattintva nézhető meg.

A korábbi közvetítéseink itt érhetőek el.

További tartalmak