Musorujsag
Élő Eredmények

Könnyedén peregtek át a berkenyei gólok a nagybátonyi szitán

Könnyedén peregtek át a berkenyei gólok a nagybátonyi szitán

m4sport.hu
Valóban az őszinte foci érvényesült a 8-1-es hazai győzelmet hozó Nógrád megyei élvonal Berkenye-Nagybátony összecsapásán, melyet az m4sport.hu-n vasárnap délután Horti Gábor közvetítésével követhettek élőben.

A kék mezes hazaiak hamar a papírforma érvényesítésének – mint később kiderült, nem is oly – rögös útjára léptek, a 6. percben már másodszor büntették góllal a nagybátonyi védelem megingásait. Előbb Bőgér Dávid, nem sokkal később Fábri Tamás volt eredményes. A félidő végén Fábri duplázni tudott, így megnyugtató előnnyel mehettek az öltözőbe a korábbi válogatott, Aranyos Imre tanítványai.

A végig nyíltan játszó vendégek nagy családra hajazó összetartása (mely nem is áll távol a valóságtól, hisz két apa-fiú páros is erősítette soraikat) Bakos Tamás révén a fordulás után meghozta a szépítést. Azonban hamar érkezett a válasz, ami után még inkább belelendült a berkenyei alakulat és meg sem állt nyolc találatig. Greff Ádám és Bőgér felváltva fogadhatta csapattársaik gratulációját, ami azt jelentette, hogy mindketten mesterhármassal járultak hozzá csapatuk fölényes sikeréhez.

A Berkenye győzelmével négy pontra az első helytől a dobogó legalsó fokán található, még a Nagybátony az utolsó előtti.

A lefújást követően Aranyos Imre elárulta Horti Gábornak, mi lehet az akadálya a hatszáz fős falu NB III-ba lépésének A vendégek edzője, Sipkó Sándor a hétgólós vereség ellenére jó hangulatban értékelte együttese szitára hajazó hátsó alakzatát.
De, hogy miért nem aggódik a kieséssel kapcsolatban, azt ugyanúgy az alábbi videóra kattintva tudhatja meg, mint ahogy azt is, mivel ünnepelnek majd Greff Ádámék a szomszédos fogadóban.

Nógrád megye I, 20. forduló:
Berkenye SE-Nagybátony SC 8-1 (3-0)

A teljes mérkőzés ide kattintva nézhető vissza.

Az eddigi közvetítéseinket itt találja.

További tartalmak