Musorujsag
Élő Eredmények
×

Sportimádók, az utazó szurkolói klub

m4spor.thu
A Sportimádók Szurkolói Klubunk küldetése, egy olyan közösség életre hívása, melyben az igazi sportrajongók együtt biztatják a kedvenceinket az egész világon.

Tagjaink szívesen járnak hazai és külföldi sporteseményekre, legyen szó akár labdarúgó-, kézilabda- vagy vízipóló mérkőzésről.

Célunk, hogy örökké emlékezetes utazásokat szervezzünk, tagjainkat minden fontos információval elássuk, hogy utazásaik során csak egy dologra kell koncentrálnia: a szurkolásra.

 

Milyen előnyökkel jár Sportimádók Klubtagnak lenni?

  • Rendszeresen információt kapsz a sporteseményekkel kapcsolatban. Pl: hol, mikor és mennyiért lehet belépőjegyeket vásárolni.
  • Hivatalos partneri kapcsolatainknak köszönhetően exkluzív belépőjegy és utazási ajánlatokat kaphatsz tőlünk, melyek bizonyos ideig csak a tagok számára foglalhatóak.
  • Speciális utazási ajánlataink közül válogathatsz, így nem kell hosszú és felesleges órákat azzal töltened, hogy a meccsekre való kiutazást megszervezd.
  • Minden helyszínt szurkolói szemszögből vizsgálunk, a rendezvények előtt személyesen látogatunk el az eseménynek otthont adó városokba, stadionokba. Ennek megfelelően választjuk ki a szolgáltatásokat. A minőség és a biztonság a legfontosabb számunkra.
  • A felbecsülhetetlen sportélmények mellett részt vehetsz exkluzív kulturális és egyéb programjainkon, melyek során megismerheted a helyi látványosságokat, kipróbálhatod más nemzetek gasztronómiáját, és találkozhatsz sztárokkal, sportolókkal is.

Csatlakozz hozzánk!

 

Utazási ajánlataink a foci Eb-re:

Gyere velünk, éljük át együtt a magyar sporttörténelem elmúlt 30 évének legjobban várt eseményét és szurkoljunk együtt a magyar válogatottnak!
Hajrá Magyarország!

Repülős ajánlataink:

Bordeaux – 2016.06.13-15. 3 nap/2 éj
Közvetlen charter járattal, 3*-os hotelben reggelivel, magyar nyelvű asszisztenciával, transzferekkel.
299 000 Ft/fő-től
Részletek

Lyon – 2016.06.21-23. 3 nap/2 éj
Közvetlen charter járattal, 4*-os hotelben reggelivel, magyar nyelvű asszisztenciával, transzferekkel.
349 000 Ft/fő-től
Részletek

A repülős csomagárak tartalmazzák a repülőtéri illetéket! Külön fizetendő: a belépőjegy a mérkőzésekre, az útlemondási biztosítás (2%), a BBP és az egyéb személyes jellegű kiadások.

Csak szállást keresel? Foglalj garantált szállásaink közül, válogass ajánlatainkból a www.sportimadok.hu oldalon.
Érdeklődés és foglalás: utazas@sportimadok.hu

További tartalmak