Musorujsag
Élő Eredmények

Fordított a Felsőzsolca a májusi télben

Fordított a Felsőzsolca a májusi télben

m4sport.hu
A Borsod-Abaúj-Zemplén megyei első osztály 27. fordulójának vasárnapi rangadóján az első félidőben hátrányba kerülő Felsőzsolca 2-1-re legyőzte a Sajóbábonyt, a találkozót az m4sport.hu-n láthatták.

A “májusi télben” kezdődő meccs első félidejében szinte ki sem tudtak jönni saját térfelükről a tabellán második, fehér mezes hazaiak. Az egy hellyel, és egy győzelemnyi távolságról őket követő sajóbábonyiak fölénye a 27. percben Sebők Balázs távoli bombagóljánál csúcsosodott ki.

A látogatók első embere ezek után csak azért nem dőlhetett hátra, mert csapatának szüksége volt még rá a hátralévő bő egy órában is, hiszen Hronyecz Norbert az igencsak ritka játékos-elnökök táborát erősíti. A szünetig akár még növelhették is volna előnyüket, de a góllövőlistát 30 találattal vezető Kovács Péter nagy helyzetben csak a kapufát találta el.

A fordulás előtt újra kellett húzni az eső által elmosott vonalat a büntetőterület körül, amit – könnyen lehet sporttörténelmi pillanatként- élő egyenesben kommentált az m4sport.hu mennyei riportere, Horti Gábor.

A “ria, ria, Felsőzsolca!” rigmustól fűtött hazaiak a második játékrészre kiegyensúlyozottá tették a játék képét, de az egyenlítésük különösebb előzmény nélkül született meg. Dávid Ferenc fejesét öt perccel a befejezés előtt Boczki Attila megtoldotta még eggyel, ami a hazaiak győzelmét jelentette, igaz a sajóbábonyiak újabb kapufájánál közel álltak a pontosztozkodáshoz a felek.

Fordításával a Felsőzsolca nem csak megerősített második helyét, de le is taszította a dobogóról ellenfelét.

Borsod-Abaúj-Zemplén megye I., 27. forduló:
Felsőzsolca-Sajóbábony 2-1 (0-1)

A teljes mérkőzés IDE KATTINTVA megtekinthető.

A mennyei megyei korábbi közvetítései ITT érhetőek el.

További tartalmak