×

Juhász Roland nem teljesítheti Harsányi Levente kérését

A franciaországi labdarúgó Európa-bajnokság ideje alatt rendszeresen találkozhatnak az M4 Sport nézői Harsányi Leventével, aki esténként Ganxta Zolee és Nacsa Olivér társaságában tűnik fel a "Jöttünk, láttunk, visszanéznénk!" című műsorban. A Petőfi Rádió reggeli műsorvezetője az m4sport.hu-nak elmondta, hogy kiknek szurkol a tornán, és mit kért Juhász Rolandtól, a magyar válogatott középhátvédjétől.

Harsányi 1982 óta minden Eb-n a németeknek szurkol, most annyiban változott a helyzet, hogy a magyar válogatott is ott van a résztvevők között.

"Zsigerből természetesen a magyaroknak drukkolok, de azért 2/3 szemmel a németeket figyelem" - mondta a népszerű műsorvezető, aki azt szeretné, hogy a magyar válogatott megfelelési kényszer nélkül játsszon a tornán. - "Azt várom a csapattól, amit magamtól teniszben, hogy élvezzem a játékot, hiszen ilyenkor bejönnek az ütések, bravúrokra is képes vagyok. Azt kívánom a srácoknak, hogy vegyék le magukról a terhet, és minden mindegy alapon játszanak egy jót."

Harsányi Levente - fotó: M4 Sport Harsányi Levente - fotó: M4 SportAz Eb-re való utazás előtt Harsányi a Petőfi Rádióban Juhász Rolanddal beszélgetett, és volt egy különleges kérése a magyar válogatott középhátvédjéhez.

"Azt kértem, hogy rúgja le Cristiano Ronaldót, okozzon rövid lefolyású súlyos sérülést a portugálok sztárjának. Roli persze azt válaszolta, hogy ne vicceljek, ezt nem tudja megtenni. Hozzátettem, hogy még jobb lenne, ha Pepe is megsérülne. Ezt úgy tudom elképzelni, hogy Pepe rúgna Böde felé, Dani arrébb csúszna, így a portugál védő Ronaldót találná el, és mind a ketten megsérülnének."

A fentiekből is kiderül, hogy Harsányi nem Real Madrid-drukker. "Mint az állat, úgy szurkolok a Barcelonának. Ganxta Zolee Atlético Madrid-szurkoló, így közös utálatunk tárgya a Real Madrid."