Marseille-ben ragadt Gundel Takács Gábor

A szombati rendbontások miatt rengeteg a sérült Marseille-ben, ráadásul a lengyel és északír szurkolók már az éjszaka összecsaptak Nizzában, ahová a vasúti dolgozók sztrájkja miatt egyelőre még nem jutott el az M4 Sport kommentátora, Gundel Takács Gábor.

Lassan helyreáll a rend Marseille-ben, de a szombati Anglia-Oroszország mérkőzés előtt lezajlott rendbontások miatt rengetegen sérültek meg. Két angol drukker kritikus állapotban van, egyiküket még a helyszínen újra kellett éleszteni.

Az angol-orosz meccs sem múlt el balhé nélkül: a meccs után a stadionon belül és azon kívül is összecsaptak a szurkolók, a francia rendőrség pedig könnygázgránátokkal oszlatta a tömeget.

Sajnálatos incidens történt a marseille-i metróban is, ugyanis egy francia hölgy a sínek közé esett. A nőt kórházba szállították.

A szurkolói összecsapásokon túl a vasúti dolgozók sztrájkja is komoly problémákat okoz Franciaországban: a Marseille és Nizza közti vasútvonal egyik járatát törölték, így az M4 Sport kommentátora, Gundel Takács Gábor a tegnapi közvetítése után Marseille-ben ragadt és vonat helyett az M1 stábjával próbál majd eljutni Nizzába, a Lengyelország-Észak-Írország mérkőzés helyszínére, ahol a két ország szurkolói már tegnap este összecsaptak egymással.