Király hazamenne, Szalai a társait, Gera a szurkolókat dicséri

A franciaországi labdarúgó Európa-bajnokságon a magyar válogatott 2-0-ra nyert első csoportmeccsén Ausztria ellen. A mérkőzés után a főszereplők, Király Gábor, Szalai Ádám, Gera Zoltán, Stieber Zoltán és Bernd Storck értékelték a találkozót az M4 Sport stábjának.

Király Gábor a rekorddal nem foglalkozik különösebben, inkább a védésre koncentrált az osztrákok elleni siker után.

Az 550 nap után tétmérkőzésen ismét gólt szerző Szalai Ádám a társait magasztalta.

Gera Zoltán a fantasztikus hangulatot teremtő magyar drukkereknek is megköszönte a buzdítást.

Gera Zoltán kijelentette, megjött a csapat étvágya azok után, hogy a magyar labdarúgó-válogatott 2-0-ra legyőzte Ausztriát a franciaországi Európa-bajnokság F csoportjának keddi nyitómérkőzésén. "A meccs után nem arról volt szó az öltözőben, hogy nyertünk, akkor ezzel el is végeztük a dolgunkat és már boldogan mehetünk haza. Megjött az étvágyunk" - mondta a Ferencváros középpályása, aki arra a kérdésre, hogy bírni fogják-e azt a fizikális terhelést, hogy négynaponta játszaniuk kell, nevetve csak annyit válaszolt a maga 37 évével, hogy persze, hisz fiatalok mindannyian.

Stieber Zoltán azt mondta, sok mindenért kárpótolta a gól, ezzel egyértelműen a kevés játéklehetőséget hozó klubszezonra utalt.

Bernd Storck elmondta, nem tudja, miként lehetett volna jobb a magyar válogatott játéka, hiszen tökéletesen játszott a nemzeti csapat.