Olimpiai bajnokok szurkolnak a magyar válogatottnak

A szombati Izland-Magyarország Eb-csoportmeccs előtt Cseh László, Gyurta Dániel, Szilágyi Áron és Benedek Tibor továbbította jókívánságait a magyar labdarúgó-válogatottnak.

Cseh László világ- és Európa-bajnok, valamint Gyurta Dániel olimpiai bajnok úszónk is szurkol a magyar labdarúgó-válogatottnak az Eb-n. Cseh azt szeretné, hogy a Storck-csapat minél több gólt rúgjon, Gyurta pedig már a kijutást is hőstettnek tartja, így az Eb-n minden egyes gólt, pontot és győzelmet ajándéknak tekint.

Az olimpiai, világ- és Európa-bajnok kardvívó Szilágyi Áron a támadóknak bátorságot, Király Gábornak pedig bravúrokat kíván, míg edzője, Decsi András azt üzente: „Higgyetek magatokban srácok és sikerülni fog.”

Benedek Tibor, aki játékosként három olimpiai aranyat nyert, most pedig a magyar férfi pólócsapat szövetségi kapitányaként újra az ötkarikás játékokra készül, a következőket tanácsolta a csapatnak az Izland elleni meccs előtt: „Felejtsék el az első mérkőzés élményeit és kezdjék ugyanúgy a nulláról, mint ahogy Ausztria ellen kezdték és akkor tiszta fejjel, maximális akarattal és harcosan tudnak játszani a második mérkőzésen is.”