×

Storck: Örülök, hogy sikerült összehozni a szurkolókat

Bernd Storck exkluzív interjút adott az M4 Sportnak, ezt szombaton 19:40-től lesz látható, aki pedig lemaradna róla, az m4sport.hu oldalon visszanézheti. A franciaországi Európa-bajnokságon nyolcaddöntőbe jutó magyar labdarúgó-válogatott szövetségi kapitánya beszél az Eb kulisszatitkairól, minden magyar mérkőzést kielemez a saját szemszögéből, és elmondja a döntései hátterét.

Bernd Storck saját bevallása szerint nem egy érzelmileg aktív ember a pálya szélén. Természetesen örül a góloknak, de inkább magába fordul ilyenkor és már azon töri a fejét, hogy mi a csapat következő teendője, ugyanis komoly koncentráció szükséges ahhoz, hogy a csapat végül megnyerje a mérkőzést.

Az osztrákok elleni meccsre így emlékszik vissza: „Egy-nulla után azt mondtam, hogy rendben. Kettő-nullánál már tisztán láttam, hogy megnyerhetjük a mérkőzést, de a játékosoknak szükségük van arra, hogy a partvonalon kívülről egy kicsit csendre intsék őket. A pályán zajló hektikusságra nincs szükségük, abból elég odabent.”

Amit viszont nem lehet megunni, az a szurkolók szeretete. Lenyűgözte az a fogadtatás, ami a csapat hazaérkezése után fogadta őket és jó volt együtt ünnepelni a drukkerekkel a Hősök terén. „Azóta is, mindig mikor az utcán megyek, köszönetet mondanak az emberek azért, hogy ennyit tettem a magyar labdarúgásért. Nagyon örülök, hogy sikerült a szurkolókat ennyire összehozni."

A teljes exkluzív interjút, amelyet Németországba utazása előtt adott az M4 Sportnak a  szövetségi kapitány, július 2-án, szombaton láthatják az M4 Sporton, ha pedig lemaradnak róla, visszanézhetik az m4sport.hu-n.