Musorujsag
Élő Eredmények
×

Előnye tudatában is győzelemre tör a Vidi

M4Sport
Az ellenfelüktől offenzív játékot, maguktól a megnyíló üres területek adta lehetőségek kihasználását várják a Videoton játékosai a moldovai Zaria Balti elleni Európa-liga-selejtező visszavágója előtt, amit csütörtökön a Duna és az m4sport.hu élőben közvetít.

A 3-0-s fehérvári sikert hozó első összecsapáson a gólok sorát Géresi Krisztián nyitotta, aki elismerte, mindenképpen nyerni szeretnénk a vissazvágón is, és ismét szeretné megzörgetni a moldovaiak hálóját.

A fiatal támadó, valamint Szolnoki Roland és Asmir Suljic is egyetértett abban, hogy amennyiben még a továbbjutásban gondolkodik a Balti, támadnia kell, ebben az estben pedig megnyílhatnak a területek a Videoton játékosai előtt, amit ki kell használniuk.

A találkozót csütörtökön 18 órától a Duna World és az m4sport.hu élőben közvetíti.

További tartalmak

Kapcsolódó hírek

A hajrában döntött a Videoton az El-ben
A Videoton Felcsúton 3-0-ra nyert, így magabiztos előnnyel utazhat a moldovai Zaria Balti elleni visszavágóra az Európa-liga első selejtezőkörében. Ez volt Henning Bergnek, a Videoton norvég vezetőedzőjének bemutatkozása.
Európa Liga
Litauszkiék kikaptak, Arsavin győztes gólt lőtt az El-ben
A lengyel Cracovia Kraków, az Újpestről igazolt Litauszki Róberttel a soraiban 2-1-re kikapott a macedón Skendija vendégeként a labdarúgó Európa Liga-selejtező első fordulójának első mérkőzésén, csütörtökön.
Európa Liga