Gera Zoltánnak mások góljai jobban tetszettek

A Ferencváros labdarúgója, Gera Zoltán örült a magyar szurkolók szavazatainak, de a helyén tudja kezelni a portugálok elleni bomba sikerét. A remek középpályás honlapunknak Nagy Ádámról is nyilatkozott.

Az Európai Labdarúgó Szövetség (UEFA) honlapjának és az m4sport.hu olvasói is Gera Zoltán Portugália ellenszerzett gólját választották a franciaországi Európa-bajnokság legszebb találatának, a Ferencváros magyar válogatott középpályása azonban nem szállt el a szavazás végeredményétől.

"Sok magyar aktivizálta magát, lelkesek voltak a magyar szurkolók amiért hálás vagyok - mondta Haladás ellen 3-1-re megnyert bajnoki után Gera az m4sport.hu-nak. - Őszintén szólva volt egy jópár gól ami szebb volt mint az enyém, ami személy szerint nekem jobban tetszett, de hát ez teljesen szubjektív. Örülök neki, hogy így döntöttek a szurkolók, de helyén tudom kezelni ezt a helyzetet."

Az előző szezon nagy részében a Fradiban és a magyar válogatottban is Gera mellett játszott Nagy Ádám, aki az olasz Bolognához szerződött. Arra kértük a 37 évesen újabb fénykorát élő játékost, mondja el a véleményét poszttársáról: "Ádám értelmes, jó srác, úgyhogy nem hiszem, hogy nekem kellene tanácsot adni neki. Nagyon sokat fejlődött a Fradinál, tényleg igen hamar beilleszkedett  a csapatba, biztos vagyok benne, hogy nagyszerű helyre kerül, remek kezekben lesz: szakemberek veszik ugyanis körül, ellátják jó tanácsokkal, úgyhogy azt gondolom, hogy a fejlődéséhez minden adva van."

A bajnoki rajton a bajnoki címvédő Ferencváros 3-1-re győzte le a Haladást, legközelebb pedig szerdán lépnek pályára a zöld-fehérek, amikor is a Bajnokok Ligája-selejtező második körének visszavágóján fogadják az albán Parrtizanit. Az idegenbeli 1-1 után kedvező helyzetből várja a mérkőzést a magyar csapat.

A 19 órakor kezdődő összecsapást az M4 Sport és az m4sport.hu élőben közvetíti.