Musorujsag
Élő Eredmények

Iránba igazolt a DVSC korábbi kapusa

m4sport.hu
A horvát Bozidar Radosevic csütörtökön az iráni Persepolis csapatához írt alá.

2015 nyarán érkezett Debrecenbe Bozidar Radosevic, aki korábban a Balmazújváros kapuját védte. A 2015/16-os idényben meghatározó szerepet töltött be a Lokinál, hiszen 23 bajnokin állhatott a gólvonalon. Tavasszal az MTK elleni hibája viszont megpecsételte sorsát kikerült a kezdőcsapatból. (a rátámadó Nikacsba lőtte a hazaadott labdát és így a kapujában kötött ki a játékszer)

Meglepetésre a Loki négy nemzetközi kupameccsén újra ő állhatott a kapuban, igaz a bajnokságban Verpecz István próbálta megakadályozni az ellenfél játékosait a gólszerzésben.

A második forduló után a Debrecen szerződtette a szerb Branislav Danilovicsot, ez előre vetítette, hogy kapusai közül egy biztosan távozni fog. Radosevic kérte is szerződése felbontását, melyre a vezetőség rá is bólintott.

A korábbi tízszeres U17-es horvát válogatott hálóőr szerződésének hosszáról nincsen információ. Érdekesség, hogy a Persepolis 2016 nyarán, már a harmadik kapust szerződtette.

További tartalmak

Kapcsolódó hírek

Kettős vereséggel búcsúzott a DVSC
A múlt heti hazai vereség után Fehéroroszországban 1-0-ra kapott ki a Debrecen a Torpedo Zsodzinótól a labdarúgó Európa Liga-selejtező második fordulós párharcának csütörtöki visszavágóján, így búcsúzott a sorozattól.
Magyar futball
Fehérorosz szabó szabta a Loki EL-zakóját
Hazai pályán 2-1-re kikapott a DVSC labdarúgócsapata a Torpedo Zsodzina együttesétől a labdarúgó Európa Liga-selejtező második fordulójának első mérkőzésén. A debrecenieknek nehéz dolga lesz a fehéroroszországi visszavágón.
Magyar futball
Debreceni ötös San Marinóban
A Debrecen 5-0-ra győzött a San Marinó-i La Fiorita vendégeként a labdarúgó Európa Liga-selejtező első fordulójának első mérkőzésén, csütörtökön.
Külföldi futball
Fradi-Újpest kupadöntő lesz a Groupamában
A Ferencváros bejutott a Magyar Kupa fináléjába: a bajnok zöld-fehér csapat az elődöntő visszavágóján - a gól nélküli első mérkőzést követően - több mint 70 percen keresztül emberelőnyben futballozva, Gera Zoltán duplájával, illetve Nagy Dominik góljával győzte le a vendég Debrecent.
Magyar futball
Nyert az MTK, elmaradt a bajnokavatás
A második MTK Budapest egy góllal nyert a Debrecen ellen az Illovszky Stadionban az OTP Bank Liga 26. fordulójának zárómérkőzésén, így az éllovas Ferencváros még nem ünnepelheti története 29. bajnoki címét.
Labdarúgás