Musorujsag
Élő Eredmények

Babos Tímea nem jutott be az elődöntőbe

MTI
Babos Tímea kikapott a világranglistán harmadik spanyol Garbine Muguruzától a cincinnati keménypályás tenisztorna női versenyének negyeddöntőjében.

A selejtezőből indult magyar játékos korábban két kiemeltet is búcsúztatott a svájci Belinda Bencic (13.) és a szlovák Dominika Cibulkova (8.) személyében. A Roland Garroson idén bajnok Muguruzával eddig háromszor találkozott, és rendre kikapott tőle.
A világranglistán 41. Babos a torna hivatalos honlapja szerint az első szettben négy, a másodikban pedig három játékot tudott megnyerni, így Muguruza 1:32 óra alatt diadalmaskodott.
A 23 éves Babos – oldalán a kazah Jaroszlava Svedovával – később párosban is a negyeddöntőt vív, ellenfelük a Sania Mirza, Barbora Strycova indiai-cseh duó lesz.

 

Eredmény (a WTA honlapja alapján):
negyeddöntő:

nők (2,8 millió dollár összdíjazás):
Muguruza (spanyol, 4.)-Babos 6:4, 6:3

További tartalmak

Kapcsolódó hírek

A szíve viszi Babost
Már öt meccsen van túl, de saját bevallása szerint viszi a szíve Babos Tímeát, aki bravúrral bejutott a negyeddöntőbe a cincinnati keménypályás tenisztorna női versenyében.
Tenisz
Murray olimpiai formában Cincinnatiben
A vasárnap Rio de Janeiróban olimpiai bajnoki címét megvédő Andy Murray bejutott a nyolcaddöntőbe szerdán a cincinnati keménypályás tenisztorna férfi versenyében.
Tenisz
Babos simán jutott tovább
Babos Tímea bejutott a második fordulóba kedden a cincinnati keménypályás tenisztorna női versenyében.
Tenisz