Musorujsag
Élő Eredmények
×

LeBron James 5000 gyereket látott vendégül egy vidámparkban

LeBron James 5000 gyereket látott vendégül egy vidámparkban

facebook.com/m4sport.hu
LeBron James nem mindennapi példaképe szülővárosának, az ohaiói Akronnak.

Nem kérdés, hogy az egyik legjobb kosárlabdázó. Az NBA 2015/2016-os szezonjában bajnok lett a Clevelanddel, sőt a döntő legértékesebb játékosának is őt választották. Pályafutása során ez volt a harmadik aranygyűrűje és a harmadik MVP-címe. A harmincegy éves NBA-sztár azonban nem csak játékosként kiemelkedő, de emberileg is példamutató. Legutóbbi jótékonysági akciójának keretében 5000 gyerek, valamint azok családja is egy teljes napra ingyen látogathatott el a Cedar Point vidámparkjába. Az idei NBA-győztes szeretne visszaadni a felnövekvő generációnak valamit abból a sok segítségből, amit ő kapott otthonától. „Mi mindannyian gyerekek vagyunk nagy és nemes álmokkal.” – nyilatkozta az amerikai sztár.

James további segítséget is nyújt közösségének. Minden középiskolás gyereknek, aki részt vesz a programjában és jól teljesít az iskolában, fizeti a felsőoktatási költségeit. Ez a hozzáállás is kellett ahhoz, hogy Mr. Lebronból Lebron King James válhasson minden túlzás nélkül.

További tartalmak

Kapcsolódó hírek

Usain Bolt nyolcszoros olimpiai bajnok
A jamaicai Usain Bolt nyerte a férfi 200 méteres síkfutás döntőjét a riói olimpia csütörtöki, tizenharmadik versenynapján, ezzel pedig megszerezte pályafutása nyolcadik olimpiai aranyérmét.
Atlétika
Egy átlagos bemelegítés
Usain Bolt komolyan készül nyolcadik aranyérme megszerzésére, de a lazaság így sem maradhat el.
Atlétika