Musorujsag
Élő Eredmények

Két Soroksár volt a pályán az NB II-ben

m4sport.hu
Érdekes meccset játszottak vasárnap az NB II-ben Soroksáron, mikor is a vendég SZEOL játékosai - mivel a csapat otthon felejtette a szerelését - kölcsön mezben és nadrágban voltak kénytelenek pályára lépni.

Emlékszünk arra, amikor 1995-ben a Ferencváros bajnokcsapatként az utolsó percekben a Stadler mezében volt kénytelen befejezni a meccset? Akkor a vendégszurkolók a bajnoki cím ünneplését kicsit előrébb hozták, nem tudták megvárni a találkozó végét, így előbb tudtak ereklyékhez jutni, berohantak és leszedték a játékosokról a mezeiket. A vendégcsapat játékosai a hátralévő időre a Stadler vendégszerelésében jöttek vissza a gyepre.

Vasárnap valami hasonló történt, ezúttal Soroksáron, csak annyi különbséggel, hogy most nem a szurkolók szedték le a focistákról a mezeket, hanem talán a szertárosok, hiszen otthon felejtették a felszerelést. A Soroksár hivatalos weboldalán a közvetítés így indul:

“Elkezdődött a mérkőzés, mi a szokásos sárga-feketében, a vendégek pedig tiszta fehér szerelésben  léptek pályára. A szurkolók először azt hitték, káprázik a szemük, hiszen a szegedieken is soroksári feliratú mez feszült. A magyarázat rendkívül egyszerű, a vendégek otthon felejtették szerelésüket és így kölcsön mezben és nadrágban voltak kénytelenek pályára lépni.”

A mérkőzést a hazaiak nyerték 1-0-ra.

További tartalmak