Musorujsag
Élő Eredmények

Most megtudhatja mi a hasonlóság a sztárügynök Mino Raiola és Al Capone között

Most megtudhatja mi a hasonlóság a sztárügynök Mino Raiola és Al Capone között

m4sport.hu/mirror.co.uk
Nem akármilyen ingatlant vásárolt magának napjaink egyik legismertebb játékosügynöke, a holland Mino Raiola, aki megvette a hírhedt amerikai gengszter, Al Capone floridai házát.

„Olyan vagyok, mint bármelyik másik ember. Pusztán kielégítek egy igényt” – mondta magáról a történelem egyik legismertebb gengsztere, aki „pályafutása” alatt a szervezett bűnözés és egyben Chicago szimbóluma lett. Tekintélyes vagyonát szeszcsmpészetből, bordélyházak működtetéséből és kábítószer-kereskedelemből szerezte.

Ő a hírhedt Al Capone:

A 48 éves Mino Railola labdarúgókkal kereskedik, és olyan játékosok ügyeit dédelgeti, mint Zlatan Ibrahimovic, Paul Pogba, Mario Balotelli, Henrih Mhitarjan és Romelu Lukaku. Ebből az ötösfogatból a legutóbbi kivételével mindenki klubot váltott a nyáron. A Pogba, Mhitarjan, Ibrahimovic triót a Manchester United vette meg, Balotelli pedig a Nice csapatához igazolt, s bár a svéd csatár és az olasz fenegyerek egyaránt ingyen váltott klubot, így sem maradt pénz nélkül a szuperügynök.

A francia Paul Pogba világrekordot jelentő 105 millió, az örmény Henrih Mhitarjan pedig 42 millió euróért igazolt a Vörös Ördögök együttesébe, és bár sajnos nem látunk bele pontosan Railola üzleteibe és jutaléktáblája, angol lapértesülések szerint megközelítőleg 48, 9 millió eurós haszonra tett szert a nyáron, amiből nagyjából 22,5 millió euró származik a Pogba-transzferből.

Ebből az összegből meg sem kottyant neki, hogy kicsengessen közel 8 millió eurót Al Capone Miamiban található villájáért.

Borítókép: Mino Raiola pazar nyarat zárt. - Fotó: EPA/Olivier Anrigo

További tartalmak