Musorujsag
Élő Eredmények

Ekström a második mogyoródi futam nyertese

MTI
Mattias Ekström, az Audi svéd pilótája nyerte a német túraautó-bajnokság (DTM) magyarországi versenyhétvégéjének második, vasárnap rendezett futamát a Hungaroringen.

A 2004-ben és 2007-ben is DTM-bajnok, 38 éves versenyző mögött a szintén Audival induló francia Adrien Tambay végzett a második, s a Mercedest vezető spanyol Daniel Juncadella a harmadik helyen.

Az összetett pontversenyben vezető német Marco Wittmann (BMW) negyedik lett, s mivel a szombaton győztes Edoardo Mortara (Audi) ezúttal nem szerzett pontot, Wittmann 26 ponttal vezet előtte.

A DTM idei szezonjának utolsó versenyhétvégéjére október 15-16-án kerül sor Hockenheimben.

Végeredmény:
DTM, Hungaroring
2. futam (36 kör)
1. Mattias Ekström (svéd, Audi) 59:09.402 perc 2. Adrien Tambay (francia, Audi) 4.3 másodperc hátrány 3. Daniel Juncadella (spanyol, Mercedes) 15.8 mp h.

szombaton:
1. futam (26 kör), végeredmény:
1. Edoardo Mortara (francia-olasz, Audi) 42:20.736 perc 2. Jamie Green (brit, Audi) 1 másodperc hátrány 3. Miguel Molina (spanyol, Audi) 9.2 mp h.

További tartalmak

Kapcsolódó hírek

Szász Emesét feltartották a Hungaroringen
Az olimpiai bajnok párbajtőröző a német túraautó-bajnokság (DTM) hungaroringi versenyhétvégéjén kipróbálhatta az egyik autót. A Vasas vívója az M4 Sportnak elmondta, csak az zavarta, hogy előtte nem nagyon haladtak a többiek, ő pedig nem előzhetett, de a kerékcsere és a célegyenesbeli száguldás 240-nel nem okozott neki gondot.
Technikai
Mogyoródon négy karika a divat
Edoardo Mortara, az Audi francia-olasz kettős állampolgárságú pilótája nyerte a német túraautó-bajnokság (DTM) magyarországi versenyhétvégéjének első, szombat délután rendezett futamát, amelyen az első hat helyen az Audi autói zártak.
Technikai
Rendhagyó felvezetőkörök Mogyoródon
Illusztris szereplők is felbukkantak a DTM mogyoródi futamán, Kiss Norbert kamionversenyző, és Imre Géza párbajtőrvívó is kipróbálta a villámgyors versenyautókat.
Technikai
Újra motorzajtól lesz hangos a Hungaroring
Izgalmas versenyekre számíthatnak azok a szurkolók és rajongók, akik kilátogatnak a hétvégén a Hungaroringre, a német túraautó-bajnokság (DTM) idei szezonjának magyarországi állomására, amelyen akár bajnokavatásra is sor kerülhet.
Technikai