Musorujsag
Élő Eredmények

Az ecuadori válogatott csatára sérülést kamuzva igyekezett túljárni a rendőrök eszén

MTI
Sérülést szimulálva próbált elmenekülni a stadionba érkező rendőrök elől Enner Valencia, miután az ecuadori labdarúgó nem fizetett tartásdíjat korábbi feleségének.

Az Evertonnál kölcsönben futballozó támadó a 82. percben terült el a füvön, majd kért cserét a Chile ellen 3-0-ra megnyert hazai világbajnoki selejtezőn csütörtökön. A rendőrök már a mérkőzés előtt a csapat öltözője előtt gyülekeztek, ám nem sikerült őrizetbe venniük Valenciát, aki több mint 17 ezer dollár (4,6 millió forint) tartásdíjjal tartozik volt feleségének.

Kéz a magasban, de Valencia nem a csak a pályán nem adja meg magát könnyen - EPA/GERMAN FALCON Kéz a magasban, de Valencia nem a csak a pályán nem adja meg magát könnyen – EPA/GERMAN FALCON

Ezt követően a pálya mellett várták a mérkőzés végét, ám a játékost sérülés miatt előbb kiskocsival levitték a pályáról, a kissé későn kapcsoló, ezért a jármű után loholó rendőrökkel a nyomában, majd mentővel kórházba szállították. Jelenlegi holléte nem ismert.

További tartalmak

Kapcsolódó hírek

Brazil kiütés, fradista gól a dél-amerikai selejtezőkön
A dél-amerikai világbajnoki-selejtezőcsoport két éllovasa, Uruguay és Brazília hazai pályán aratott sima győzelemmel folytatta útját a 2018-as oroszországi labdarúgó-vb-re, míg a térség harmadik óriása, az argentin válogatott újra botlott a magyar idő szerint péntek hajnali fordulóban.
Külföldi futball
A brazilok és az argentinok is nagyot léphetnek a vb felé
Nem csak <a href="https://www.m4sport.hu/2016/10/06/szuperrangadokkal-folytatodik-az-oroszorszagba-vezeto-ut/" target="_blank" rel="noopener">Európában</a>, hanem Dél-Amerikában is folytatódnak a 2018-as labdarúgó-világbajnokság selejtezői. Magyar idő szerint előbb csütörtöktől péntekre, majd jövő keddtől szerdára virradó éjszaka lépnek pályára kontinens csapatai.
Külföldi futball