Nemzeti Sportrádió
Most szól:
Élő Eredmények

Megható, jó hangulatú mérkőzésen búcsúztatták Biros Pétert

m4sport.hu
Biros Pétert háromszoros olimpiai bajnokot ünnepelték búcsúmeccsén Egerben, a Bitskey Aladár Uszodában, ahol nagyon jó hangulatú mérkőzést vívtak Biros Péter Barátai a ZF Eger csapatával.

Az első negyed utáni szünetben Bárány Attila köszöntötte az Eger női csapatának jelenlegi edzőjét, Biros Pétert, majd egy különleges videót vetítettek az uszoda kijelzőjén a pólófenoménnak.

A következő videóban megnézheti és meghallgathatja, ahogy Biros Péter kiállt a pódiumra és köszönetet mondott mindenkinek, aki segítette és részt vett pályafutásában, nem feledkezett meg társairól sem, kiemelte, hogy ugyanúgy jár a taps barátainak is, akikkel együtt mentek végig ezen a sikeres úton. Elképesztően szerencsésnek mondta magukat, mivel a vízipóló a szerelmük, a hivatásuk és a hobbijuk egyaránt.

A búcsúmérkőzés közben több csapattársa, mások mellett Benedek Tibor, Kiss Gergő és Kemény Dénes is mondott néhány szót az M4 Sport munkatársának az ünnepeltről, majd a búcsúmérkőzés végén még Biros Pétert is sikerült megszólaltatni, aki elmondta, hogy nagyon nehezen bírta ki sírás nélkül ezt a megható eseményt. A búcsúmeccs utolsó negyedében fociztak a fiúk, természetesen a vízben tették mindezt, és ennek a sportágnak úgy tűnt Fodor Rajmund az egyik legnagyobb művelője.

 

További tartalmak

Kapcsolódó hírek

Amikor vitte a zászlót, akkor is a vízilabdára gondolt - Biros Pétert búcsúztatják
A nagy pólós generáció egyik jeles képviselőjét, Biros Pétert búcsúztatják vasárnap az egri Bitskey Aladár Uszodában. A Biros Péter & barátai elnevezésű csapatban - amely a helyiek ob I-es együttesével mérkőzik - olyan klasszisok ugranak medencébe, mint Benedek Tibor, Kiss Gergely, Kásás Tamás, Szécsi Zoltán, Gergely István, Vári Attila, Kósz Zoltán, Székely Bulcsú, Varga Dániel, Madaras Norbert, Varga Dénes és Kis Gábor. Az m4sport.hu munkatársa az immár a ZF Eger női csapatát irányító, egykori háromszoros olimpiai bajnok Birossal beszélgetett.
Vízilabda
"Tudjátok" - Biros Péter nem bonyolította túl életet első időkérését
Négy perce tartott edzői debütálása Biros Péternek az egri női pólócsapat élén a Szentes ellen, amikor egy emberelőnyös helyzet előtt élete első időkérése mellett döntött. A hozzá kiúszó játékosoknak szóló utasítása rövid és tömör volt. "Tudjátok" - hangzott el a háromszoros olimpiai bajnok legenda szájából, majd megmondta, ki ússzon vissza, és folytatódhatott is a meccs.
Vízilabda
Biros Péter mindent megnyert, amit lehetett
Október 9-én, vasárnap az egri Bitskey Aladár Uszodában rendezik meg Biros Péter búcsúmeccsét - jelentette be az Egri Vízilabda Klub ügyvezetője kedden a hevesi megyeszékhelyen, sajtótájékoztatón.
Vízilabda