Musorujsag
Élő Eredmények

Thaibox legendától kaphatnak motivációt a hazai sportolók

MTI
Az egyik legjobb thaibox-harcos, a több súlycsoportban is világbajnok Szencsaj (Saenchai) jövő héten a budapesti Thaibox Akadémián tart szemináriumokat.

Az akadémia otthonául szolgáló zuglói Fit Clubban tartott szerdai sajtótájékoztatón Czinke Gábor, az akadémia vezetője arról beszélt, hogy a kiváló thai sportoló először jár majd Magyarországon, s jövő péntektől vasárnapig összesen öt, másfélórás szemináriumot tart majd segítőjével, Kru Manoppal. Mint kiderült, az órákra külföldről is érkeznek érdeklődők, a foglalkozásokon egyszerre 40 fő vehet részt.

A Szupcsaj Szenpong néven született 35 éves harcos különböző, általa sikeresen alkalmazott technikákat mutat majd be, és segít gyakorolni a jelen lévőknek, de a jövő pénteken és szombaton 10, illetve 18 órakor kezdődő, továbbá a vasárnap 10 órás szemináriumokon kívül is lehet majd vele beszélni és tanácsokat kérni tőle az edzésmódszerekkel kapcsolatban.

Czinke Gábor hangsúlyozta, hogy a 354 mérkőzésén 299 alkalommal győztes, nem ritkán az övénél magasabb súlycsoportokban versenyzőkkel is megküzdő Szencsaj Magyarországra csábításával az elsődleges céljuk az volt, hogy népszerűsítsék a sportágat az országban, s motivációt adjanak sportolóknak, s edzőknek egyaránt.

További tartalmak