Musorujsag
Élő Eredmények

Lanzafame szabadrúgásból mentett pontot a Honvédnak

Lanzafame szabadrúgásból mentett pontot a Honvédnak

m4sport.hu/M4 Sport
A Honvéd labdarúgócsapata hazai pályán 1-1-es döntetlent játszott szombaton az Újpest együttesével az OTP Bank Liga 12. fordulójában.

A lila-fehérek gólját Lázok János szerezte, míg a Honvéd együtteséből Davide Lanzafame volt eredményes. Az 1-1-es döntetlen után a két csapat továbbra is az ötödik, illetve hatodik helyen tanyázik a tabellán, a Honvéd két ponttal előzi meg fővárosi riválisát.

OTP Bank Liga, 12. forduló:

Budapest Honvéd- Újpest FC 1-1 (0-0)

Bozsik Stadion, 2713 néző, v.: Andó-Szabó
Gólszerzők: Lanzafame (69.), illetve Lázok (52.)
Sárga lap: Bardhi (68.), Balogh (89.)

Honvéd: Gróf – Botka, Lovric, Baráth, Hajdú – Gazdag, Kamber, Hidi (Balázs 78.) – Prosser (Holender 58.), Lanzafame, Koszta (Zsótér 87.)

Újpest: Banai – Cseke, Heris, Kecskés, Mohl – Windecker, Diarra (Angelov 90.), Balogh – Bardhi (Andric 73.), Balázs – Lázok (Tóth 78.)

Kevés eseményt hozott az első félidő. A játékot a Honvéd próbálta irányítani, ám a lila-fehérek védelmét nem tudta feltörni a hazai csapat, mint ahogy az Újpest szórványos támadásai sem jártak eredménnyel. A második játékrész elején Lázok ugrott ki a leshatárról, s lőtt gólt, így gyorsan előnyhöz jutottak a vendégek. A hazaiak ezt követően nagy energiát mozgósítottak a fordításért, Lanzafame gyönyörű szabadrúgásgóljával még a hajrá előtt egyenlítettek, ezt követően azonban már csak kisebb helyzetekig jutottak, s már a lila-fehérek sem találtak újra a kapuba.

A mérkőzés rövid összefoglalója:

Marco Rossi nyilatkozata:

Nebojsa Vignjevics nyilatkozata:

Array
(
    [replacement] => [galleryreference id="623143"]
    [shortcode] => 
		
		

    [title] => Budapest Honvéd-Újpest FC
    [image] => https://cdn.cms.mtv.hu/wp-content/uploads/sites/10/2016/10/D__YT201610150231-1024x575.jpg
    [alignment] => aligncenter
)

További tartalmak

Kapcsolódó hírek

Hajrágóllal győztek a kispesti kézis lányok
Hatvanhárom gólt hozó meccsen nyert egyetlen találattal a Honvéd az MTK vendégeként szombaton a női kézilabda NB I-ben úgy, hogy a győztes gól az utolsó pillanatokban büntetőből született.
Kézilabda
Rangadót nyert a Veszprém a BL-ben
Az utolsó pillanatokig kiélezett mérkőzésen a Telekom Veszprém 21-19-re legyőzte a vendég német THW Kiel csapatát a férfi kézilabda Bajnokok Ligája 4. fordulójában, így továbbra is veretlen csoportjában.
Kézilabda
Hibátlan mérleggel jutottak a BL elitkörébe a győri futsalosok
A továbbjutását már a második fordulóban bebiztosító Rába ETO Győr a harmadik fordulóban a hazaiak csapatát is legyőzte Lvivben, a futsal Bajnokok Ligája csoportkörében, így száz százalékos teljesítménnyel lépett tovább az úgynevezett elitkörbe.
Magyar futball