Nemzeti Sportrádió
Most szól:
Élő Eredmények

Továbbra is a háromszoros olimpiai bajnok irányítja a pólószövetséget

MTI/M4 Sport
Kemény Dénes maradt a Magyar Vízilabda Szövetség (MVLSZ) elnöke, az irányító testület összetételében azonban volt változás.

Tisztében további négy évre – ellenjelölt nélkül, nyílt szavazással – a szombati közgyűlés erősítette meg a szövetségi kapitányként háromszoros olimpiai bajnok szakembert.
A küldöttek társelnöknek ismét Beck Györgyöt választották, a két alelnök pedig Vári Attila és a háromszoros olimpiai bajnok Molnár Tamás lett.

A 12 tagú elnökségbe bekerült a férfiválogatott szövetségi kapitányi posztjáról a héten leköszönt, az év végeztével távozó Benedek Tibor is. Tagja lett a testületnek a szintén háromszoros olimpiai aranyérmes Biros Péter is.

Az elnökség összetétele:
Benedek Tibor, Biros Péter, Boros Tamás, Faragó Tamás, Gergely István, Hoffmann Tamás, Kovács István, Magyar József, Nyíri Zoltán, Pázmányi Gábor, Szívós István, Tóth Sándor

Az új elnökség a közgyűlést követően megtartott első ülésén Hesz Mátét főtitkárnak, a tisztet eddig betöltő Nemcsik Balázst pedig ügyvezetőnek választotta. A szövetség honlapjának beszámolója szerint a férfi szövetségi kapitányi poszttal kapcsolatban a testület úgy határozott, hogy következő, várhatóan novemberi ülésén dönti el, milyen szisztéma szerint választja ki a válogatott szakvezetőjét – vagyis kijelöl-e valakit, vagy pályázatot ír ki a tisztségre.

További tartalmak