Musorujsag
Élő Eredmények

Mélyponton a Fehérvár hokicsapata

M4 Sport
„Leginkább a szurkolóinkat sajnáljuk a gyenge teljesítményünk miatt" - mondta Kóger Dániel a Fehérvár AV 19 játékosa az M4 Sport Sportreggeli című műsorában. A fehérvári csapat 9 mérkőzéséből mindössze egyet tudott megnyerni az EBEL-küzdelmek során és mivel a csapat az utolsó játékrészek során veszíti el a találkozóit, 26 éves hokis elmondta, hogy szerinte mentális problémáik vannak és hozzátette, a játékosállománnyal és az edzővel nem lehet gond.

Finoman szólva sem indult jól a Fehérvár AV19 EBEL-szezonja. Kilenc meccséből mindössze egyet tudott megnyerni a Fejér megyei alakulat, ráadásul utóbbi négy összecsapását hazai pályán játszotta, és mindegyiken vereséget szenvedett. Kóger Dániel a csapat hokisa szerint nincs ok aggodalomra, habár fontosnak tartja a szezon eleji pontok megszerzését. Mivel az utolsó harmadig minden rendben van, utána jönnek csak a problémák és a semmiből bekapott gólok, a jégkorongozó úgy gondolja, hogy nem fizikailag vannak problémák:

„Fizikálisan jó erőnlétben vagyunk, mentális problémák lehetnek. Gondolom ezt azért is, mert a legtöbb meccsen az utolsó harmadban kapunk gólokat, görcsössé válunk emiatt, mert tudjuk, hogy már előfordult többször is.”

Kóger beszélt arról is, hogy nem lehet ezt az edzőváltásra fogni, hiszen elég idejük volt együtt dolgozni a Benoit Laporte-tal, inkább mindenkinek magában kell keresnie a hibát. Annak ellenére, hogy rendkívül zsúfolt az idényük, a videoelemzésekre mindig fordítanak időt. Hozzátette: „most egy rossz szériában vagyunk, de hiszek abban, hogy egy győztes meccs az egészet megfordíthatja.

Emellett beszélt még arról, hogy nekik van a „legfantasztikusabb” szurkolótáboruk a ligában, és nagyon sajnálják őket, szót ejtett a játékosállományról, valamint a saját teljesítményéről is.

További tartalmak