Nemzeti Sportrádió
Most szól:
Élő Eredmények

Ballack: több tiszteletet Schweinsteigernek!

m4sport.hu
Michael Ballack szerint elfogadhatatlan, ahogyan Bastian Schweinsteigerrel bánnak a Manchester Unitednél.

Mint ismeretes, a Vörös Ördögök portugál vezetőedzője, José Mourinho egyértelműen jelezte, hogy nem számol a világbajnok német középpályással. Ennél fogva Schweinsteiger egyedül tréningezik az MU edzőközpontjában, és mivel nem szeretne még visszavonulni, jó formában kell tartania magát ahhoz, hogy elkeljen a futballpiacon.

A német válogatott másik korábbi csapatkapitánya, Michael Ballack a Twitteren kritizálta a bánásmódot. „A legkevesebb, amit Bastian elvárhat, az a tisztelet, amit a nagyszerű teljesítményével és karrierjével kiérdemelt.“

A Manchester United másik kegyvesztetté vált játékosával, Wayne Rooney-val kapcsolatos hír, hogy nevelőegyesületénél, az Evertonnál tárt karokkal várja őt Ronald Koeman menedzser. „Rooney egy nagyszerű játékos, még nincs vége a karrierjének. Ha adódna egy olyan lehetőség, ami elérhető az Everton számára, nagyon boldog lennék“ – nyilatkozta a holland tréner.

További tartalmak

Kapcsolódó hírek

Schweinsteigert szexi felesége tartja formában
Miután a Manchester United labdarúgócsapatának menedzsere, José Mourinho nem tart igényt a játékára, Bastian Schweinsteiger otthon edz feleségével, Ana Ivanoviccsal.
Külföldi futball