Musorujsag
Élő Eredmények

Szerződést bontott Bognár Györggyel a Puskás Akadémia

m4sport.hu/pfla.hu
Az NB II-es Puskás Akadémia felbontotta szerződését Bognár György szakmai igazgatóval, Szíjjártó István vezetőedzővel és Disztl Péter kapusedzővel. Az őszi szezon hátralévő fordulóiban Vincze István, aki 2013 óta az utánpótlással foglalkozott Felcsúton, fogja irányítani a másodosztályban futballozó csapatot.

A Merkantil Bank Liga 15. fordulójában a Puskás Akadémia gól nélküli döntetlent játszott a Dorog együttesével és a szezon eddig lejátszott mérkőzésein valószínűleg nem a vezetőség és a szurkolók elvárásainak megfelelő eredmények születtek(hét győzelem, öt döntetlen, három vereség), ami Bognár Györgyék távozásához vezetett.

A Puskás Ferenc Labdarúgó Akadémia honlapján(pfla.hu) kiemelték, hogy a csapat célja továbbra is a feljutás.

Vincze István szakvezető a következőket mondta:  „A megbízatásom az őszi szezonból hátralévő öt meccsre szól, célunk, hogy kőkemény munkával minél több pontot szerezzünk”.

További tartalmak

Kapcsolódó hírek

Tisza fontolva kanyargott Kisvárdán
Izgalmas mérkőzésen igazságosnak mondható döntetlen született a Merkantil Bank Liga 15. fordulójának szabolcsi rangadóján, s bár a vendégek valamivel közelebb álltak a győzelemhez, az újonnan kinevezett Véber György vezetőedző így is értékes pontot hozott el Kisvárdáról.
Magyar futball