Musorujsag
Élő Eredmények

Szexképekkel zsarolták a Nationalelf világbajnokát

m4sport.hu
Kompromittáló felvételekkel zsarolták Christoph Kramert, a német válogatottal 2014-ben világbajnoki címet szerzett labdarúgót.

A Rheinische Post című német lap úgy tudja, hogy a Borussia Mönchengladbach 25 éves középpályásától egy férfi és egy nő akart pénzt kicsalni, mégpedig olyan, titokban készített felvételek segítségével, amelyeken Kramer két nővel látható szex közben. Az egyik zsaroló állítólag maga az „édeshármas” egyik résztvevője. Az aktus a hírek szerint 2015 decemberében történt.

A pénzt követelő férfinak és nőnek a bíróság előtt kell felelnie az eset miatt, az első tárgyalás időpontja azonban még nincs kitűzve.

Kramer az Instagramon megerősítette az ügyet. „Természetesen nem mentem bele a zsarolásba, a rendőrség pedig nagyon gyorsan felderítette az esetet” – írta.

Christoph Kramer a 2014-es világbajnokság német-argentin döntőjében léphetett pályára először kezdőként a Nationalelfben, miután Sami Khedira bemelegítés közben megsérült. A finálé 17. percében azonban olyan szerencsétlenül ütközött Ezequiel Garayjal, hogy elterült a földön, rövid időre az eszméletét is elvesztette. Ápolás után még visszatért a pályára, de negyedórával később kiderült, akkora ütést kapott, hogy nem tudja folytatni a játékot. A finálé után elárulta, egyáltalán nem emlékszik a meccs első félidejére, sőt, a „kiütés” után megkérdezte Nicola Rizzoli játékvezetőtől, hogy ez a döntő-e. A csapattársak később egy tévéműsorban is ugratták az eset miatt a fiatal játékost.

További tartalmak

Kapcsolódó hírek

"Spori, ez a döntő?" - kérdezte Kramer
Christoph Kramer, a német válogatott középpályása a játékvezetőtől kérdezte meg, hogy a döntőben játszik-e, miután erős ütést kapott a fejére a brazíliai labdarúgó-világbajnokság fináléjában.
Egyéb
Németország negyedszer világbajnok
A német válogatott nyerte meg a brazíliai labdarúgó-világbajnokságot, miután a vasárnapi fináléban hosszabbításban 1-0-ra legyőzte az argentin csapatot.
Egyéb