Musorujsag
Élő Eredmények

Pálvölgyi Miklós: "Ez egy picit erős reakció szerintem"

M4Sport/m4sport.hu
A magyar öttusa válogatott szövetségi kapitánya, a tisztséget 2001 óta betöltő Pálvölgyi Miklós januárban lemond pozíciójáról, ám az olimpiát követő beszámolóját a MOB és az EMMI képviselői újraírásra visszadobták. A szakvezető szerint hatalmi harcok állhatnak a háttérben, álláspontját, valamint a sportág jelenlegi helyzetét a Sportreggeliben fejtette ki a 72 éves mester.

További tartalmak

Kapcsolódó hírek

Martinek János: "A szövetségi kapitánynak kell irányítania, nem pedig a versenyzőknek"
Martinek János nem titkolja, hogy szeretne a magyar öttusa-válogatott erőskezű szövetségi kapitánya lenni, a sportágon belül pedig komoly rendrakásba fogna. A versenyzők fejében kezdené a tisztogatást, az öttusa-válogatottat egységes csapattá kovácsolná, melynek tagjai közösen edzenek, kiemelt figyelmet szentelne az ötszámos koordinációnak, az utánpótláskorú versenyzőket mihamarabb a felnőttek közé integrálná és a versenyeztetés kérdését sem hanyagolná el.
Öttusa
A Czékus-Czegle szinkronúszó páros szeretne kijutni a budapesti vizes vb-re
Czékus Eszter, akit négyszer választottak az év magyar szinkronúszójának, tavaly szeptember óta versenyez együtt Czegle Fannival. A párost mindössze egyetlen hely választotta el a riói indulástól, ám nem csüggednek, gőzerővel készülnek a 2017-es hazai rendezésű vizes vb-re, ahová jelenlegi helyzetük miatt egyelőre a kijutásuk is kérdéses. A hétvégi Magyar Kupáról, a nyári célokról és a sportág sajátosságairól is beszéltek a hölgyek a Sportreggeli műsorában.
Szinkronúszás
Fa Nándorék gladiátorokhoz méltó teljesítményt nyújtanak
Fa Nándor a magyar építésű és fejlesztésű Spirit of Hungary hajóval jelenleg a 19. helyen halad azon a versenyen, ahol az indulóknak egyedül, kikötés és külső segítség nélkül kell körbehajózni a Földet. A csapat képviseletében Varga Lajos egyebek mellett elemezte az idei futam eddigi történéseit a is Sportreggeliben, továbbá mesélt arról is, milyen nehézségekre számíthatnak a résztvevők az útvonal hátralévő szakaszain.
Vitorlázás
Remili Mohamed: "Mentálisan nagyon megerősödött a csapat"
A hétvégi Vasas-Ferencváros találkozón két kiállítást, négy gólt és ugyanennyi büntetőt is láthattak a szurkolók, az érzelmileg némileg túlfűtött rangadón azonban nem bírt egymással a két fővárosi gárda. A mérkőzés tapasztalatairól és az angyalföldiek remekbe szabott meneteléséről az együttes csapatkapitánya, a piros-kékeket 2013 óta szolgáló Remili Mohamed osztotta meg gondolatait a Sportreggeli nézőivel.
Magyar futball