Nemzeti Sportrádió
Most szól:
Élő Eredmények

Remili Mohamed: "Mentálisan nagyon megerősödött a csapat"

M4Sport/m4sport.hu
A hétvégi Vasas-Ferencváros találkozón két kiállítást, négy gólt és ugyanennyi büntetőt is láthattak a szurkolók, az érzelmileg némileg túlfűtött rangadón azonban nem bírt egymással a két fővárosi gárda. A mérkőzés tapasztalatairól és az angyalföldiek remekbe szabott meneteléséről az együttes csapatkapitánya, a piros-kékeket 2013 óta szolgáló Remili Mohamed osztotta meg gondolatait a Sportreggeli nézőivel.

További tartalmak

Kapcsolódó hírek

A Czékus-Czegle szinkronúszó páros szeretne kijutni a budapesti vizes vb-re
Czékus Eszter, akit négyszer választottak az év magyar szinkronúszójának, tavaly szeptember óta versenyez együtt Czegle Fannival. A párost mindössze egyetlen hely választotta el a riói indulástól, ám nem csüggednek, gőzerővel készülnek a 2017-es hazai rendezésű vizes vb-re, ahová jelenlegi helyzetük miatt egyelőre a kijutásuk is kérdéses. A hétvégi Magyar Kupáról, a nyári célokról és a sportág sajátosságairól is beszéltek a hölgyek a Sportreggeli műsorában.
Szinkronúszás
Pálvölgyi Miklós: "Ez egy picit erős reakció szerintem"
A magyar öttusa válogatott szövetségi kapitánya, a tisztséget 2001 óta betöltő Pálvölgyi Miklós januárban lemond pozíciójáról, ám az olimpiát követő beszámolóját a MOB és az EMMI képviselői újraírásra visszadobták. A szakvezető szerint hatalmi harcok állhatnak a háttérben, álláspontját, valamint a sportág jelenlegi helyzetét a Sportreggeliben fejtette ki a 72 éves mester.
Öttusa
Őrült 2-2 a Vasas-Fradi rangadón
A listavezető Vasas FC két büntetőt is kihagyott, mégis 2-2-es döntetlent játszott a címvédő Ferencvárossal a labdarúgó OTP Bank Liga szombati, 16. fordulójának zárómeccsén a kispesti Bozsik-stadionban.
Magyar futball
Fa Nándorék gladiátorokhoz méltó teljesítményt nyújtanak
Fa Nándor a magyar építésű és fejlesztésű Spirit of Hungary hajóval jelenleg a 19. helyen halad azon a versenyen, ahol az indulóknak egyedül, kikötés és külső segítség nélkül kell körbehajózni a Földet. A csapat képviseletében Varga Lajos egyebek mellett elemezte az idei futam eddigi történéseit a is Sportreggeliben, továbbá mesélt arról is, milyen nehézségekre számíthatnak a résztvevők az útvonal hátralévő szakaszain.
Vitorlázás