Musorujsag
Élő Eredmények

Magyarországon is gyászszünet előzi meg a focimeccseket

MTI
Egyperces néma gyászszünettel kezdődnek a magyarországi hivatalos labdarúgó-mérkőzések a brazil Chapecoense csapatát szállító repülőgép tragédiájára emlékezve.

A Magyar Labdarúgó Szövetség (MLSZ) honlapjának szerdai beszámolója szerint a hazai klubok, játékosok és szurkolók a hétvégi találkozók előtt egyperces néma főhajtással fejezik ki gyászukat, valamint együttérzésüket a tömegszerencsétlenség áldozatainak családjainak, hozzátartozóinak.

A Lamia bolíviai légitársaság Bolíviából induló járata helyi idő szerint hétfőn este zuhant le a Kolumbia északnyugati részén található El Gordo hegynél, La Unión település közelében, röviddel a medellíni nemzetközi repülőtéren tervezett leszállás előtt. Mielőtt az Avro RJ85 típusú gép eltűnt a radarok képernyőjéről, vészjelzést adott le az elektromos rendszer meghibásodása miatt. A kolumbiai polgári repülés vezetője azt mondta: a hatóságok nem zárják ki, hogy a repülőgépnek a lezuhanás előtt kifogyott az üzemanyaga, erről számolt be ugyanis a balesetet túlélő egyik légiutas-kísérő.

A zuhanást a gép hat utasa élte túl, 71-en meghaltak, köztük nem végleges adatok szerint a Copa Sudamericana döntőjére utazó együttes 19 játékosa.

Array
(
    [replacement] => [galleryreference id="651547"]
    [shortcode] => 
		
		

    [title] => Lezuhant a Copa Sudamericana döntőjében érdekelt brazil csapat gépe
    [image] => https://cdn.cms.mtv.hu/wp-content/uploads/sites/10/2016/11/K_EPA20161129027-1024x575.jpg
    [alignment] => aligncenter
)

További tartalmak

Kapcsolódó hírek

Gyászszünettel kezdődik az El Clásicó
Egyperces néma csenddel fog kezdődni az európai klubfutball szombati csúcsrangadója. A Barcelona és a Real Madrid a gyászszünettel a Chapecoense brazil labdarúgóklub elhunyt játékosairól fog megemlékezni, akik a kolumbiai légi szerencsétlenségben vesztették életüket.
Külföldi futball
Kovacsics nem, Szucsánszki talán ott lehet a kontinensviadalon
Bízik a további sérülések elmaradásában, de kihívásként fogja fel az ezekkel járó problémákat Kim Rasmussen, a vasárnap kezdődő svédországi Európa-bajnokságra készülő magyar női kézilabda-válogatott szövetségi kapitánya.
Kézilabda
Kimondhatatlan névvel nehezebb sztárnak lenni
Jason Kidd, az NBA-ben szereplő Millwaukee Bucks vezetőedzője úgy véli, játékosa, Giannis Antetokounmpo csupán azért nem nagy sztár, mert túlságosan nehéz kimondani a nevét. Mi találtunk nehezen kiejthető nevű menőket.
Egyéb