Musorujsag
Élő Eredmények
×

Lovrencsicset Lengyelországból figyelik

M4 Sport/m4sport.hu
A Merkantil Bank Liga következő fordulójában a Puskás Akadémiához látogat az éllovas Soroksár, akinek gólkirály-jelöltje, Lovrencsics Balázs beszélt a remek bajnoki szereplésről és kitűnő formájáról az M4 Sportreggeliben. A játékos külföldi klubok érdeklődését is felkeltette, Lengyelországból figyelik. Lovrencsics a magyar másodosztály góllövőlistáján tíz találattal követi az MTE 1904 játékosát, a tizenegy gólos Laki Balázst.

További tartalmak

Kapcsolódó hírek

Szerződést bontott Bognár Györggyel a Puskás Akadémia
Az NB II-es Puskás Akadémia felbontotta szerződését Bognár György szakmai igazgatóval, Szíjjártó István vezetőedzővel és Disztl Péter kapusedzővel. Az őszi szezon hátralévő fordulóiban Vincze István, aki 2013 óta az utánpótlással foglalkozott Felcsúton, fogja irányítani a másodosztályban futballozó csapatot.
Puskás Akadémia FC
Tisza fontolva kanyargott Kisvárdán
Izgalmas mérkőzésen igazságosnak mondható döntetlen született a Merkantil Bank Liga 15. fordulójának szabolcsi rangadóján, s bár a vendégek valamivel közelebb álltak a győzelemhez, az újonnan kinevezett Véber György vezetőedző így is értékes pontot hozott el Kisvárdáról.
Kisvárda Master Good
A Soroksár és a Kisvárda is nyert
A tabella második helyén álló Soroksár és a harmadik Kisvárda is nyert a labdarúgó NB II vasárnapi, 18. fordulójában.
Merkantil Bank Liga