Musorujsag
Élő Eredmények

Böde tarolt a Fradi Monopolyban

M4 Sport/m4sport.hu
A Ferencváros három labdarúgója, Leandro, Böde Dániel és Dibusz Dénes is kipróbálta a Fradi Monopolyt. A játékosok szemmel láthatóan élvezték a társast, Böde arcára pedig azért ült ki a kéjes öröm, mert mint mondja, nagy boldogság neki, hogy sikerült legyőznie a csapat diplomás kapusát.

„Otthon is én nyerek állandóan. Addig játszunk, amíg nem én nyerek. Ha nem, akkor verekedés van” – mondta Böde Dániel.

További tartalmak

Kapcsolódó hírek

Pariban voltunk a norvégokkal
A magyar válogatott 24-23-ra kikapott a címvédő és világbajnok norvég csapattól a svédországi női kézilabda Európa-bajnokság középdöntőjének keddi játéknapján. Románia két góllal legyőzte Csehországot, Oroszország és Dánia azonban nem bírt egymással és 26-26-os döntetlent játszottak a II-es csoport további mérkőzésein.
Kézilabda
Lovrencsics Gergő: „Van még esélyünk megnyerni a bajnokságot”
A Ferencváros labdarúgócsapata a 2015/16-os idényben bajnok és Magyar Kupa győztes lett, majd a Szuperkupát is elhódította, az együttes őszi teljesítménye azonban hagy némi kívánni valót maga után. A zöld-fehérek brazil származású játékosa, Leandro azon a véleményen van, hogy sokat kell tenniük azért, hogy a tavasz újra szép legyen. A feltöltődés érdekében Leandro hazautazik Brazíliába, ahol egy tengerparti városban fog kikapcsolódni, majd pecabotot ragad. A Lech Poznanból hazatérő Lovrencsics Gergő is nehéz fél éven van túl, és a kiegyensúlyozott bajnokság ellenére is úgy érzi, hogy még nem szálltak el a bajnoki remények.
Magyar futball
Teljesült az afgán kisfiú álma: találkozhatott Messivel
Kedden találkozhatott Lionel Messivel, az FC Barcelona futballsztárjával hatéves afgán rajongója, akinek a fényképe, amelyen egy nejlonzacskóból készített 10-es számú, Messi-feliratú mezt visel, bejárta az internetet januárban.
Külföldi futball
A Győr kapusa is gólt dobott Görbiczéknek
Nem elég, hogy remek védéseket mutatott be Kari Aalvik Grimsbö a magyar válogatott elleni mérkőzésen, a találkozó első félidejében gólt dobott a magyar kapuba.
Kézilabda
A doppingbotrány miatt nem Szocsiban lesz a bob- és szkeleton-vb
A Nemzetközi Bob és Szkeleton Szövetség (IBSF) keddi bejelentése szerint nem Szocsiban rendezik meg februárban a sportági világbajnokságot, tekintettel az államilag támogatott oroszországi doppingesetekre és az ehhez kapcsolódó botrányra.
Téli Sportok
Nagy Dominik nehéz szívvel búcsúzott a Fradi-szurkolóktól
A Ferencváros huszonegy éves középpályása az MTK elleni bajnokin ölthette magára utoljára a zöld-fehérek mezét, ugyanis tavasztól már a Nikolics Nemanját is a soraiban tudó lengyel Legia Warszawa csapatánál játszik majd. A mérkőzést követően érezte csak igazán, mennyire mélyen érinti a búcsú, mikor el kellett köszönnie a szurkolóktól, akik szívet melengető ajándékokkal lepték meg Nagy Dominikot. Saját bevallása szerint vidékiként nagyon megküzdött azért, hogy bekerülhessen a Ferencvárosba, amely csapattal magyar bajnok – 2015/16-os szezonban-, illetve kétszeres Magyar Kupa és Szuperkupa győztes lett. Nagy Dominik a csapat évzáró ebédjén ünnepélyes keretek közt búcsúzott el csapattársaitól, és az elmúlt három és fél esztendő sikeres, szép pillanatival a szívében vág neki a varsói kalandnak.
Magyar futball
Eltiltották Agüerót, fizethet a Chelsea és a City is
Az Angol Labdarúgó Szövetség (FA) összesen 135 ezer fontos (50,7 millió forint) büntetést rótt ki a Manchester Cityre és a Chelsea-re a két klub december 3-án játszott meccsén kitört dulakodás miatt.
Külföldi futball