Musorujsag
Élő Eredmények

Borkai Zsolt szerint a 2017-es esztendő lehet a 2024-es olimpia előszobája

Borkai Zsolt szerint a 2017-es esztendő lehet a 2024-es olimpia előszobája

M4 Sport/m4sport.hu
A MOB elnöke, Borkai Zsolt pozitívan értékelte a magyar sportolók 2016-os teljesítményét. Az olimpián szerzett tizenöt érem a helyezésekkel kiegészülve meglátása szerint egyértelmű jele annak, hogy a magyar sportnak van ereje. Természetesen azt is látja, hogy vannak sportágak, melyeknek segítségre van szüksége ahhoz, hogy a jövőben még jobb eredményeket érhessenek el, a MOB pedig minden tőle telhetőt megtesz, hogy a megfelelő támogatást nyújtsa a szóban forgó szövetségeknek. Mint mondta, a 2017-es év sem szűkölködik majd sporteseményekben, két Európai Ifjúsági Olimpiai Fesztivál is lesz, az egyiket éppen Győrben rendezik, ahová több ezer fiatalt várnak. Borkai Zsolt szerint az EYOF és a vizes vb szervezése is jól halad, és amennyiben ezt a két eseményt sikeresen lebonyolítja Magyarország, akkor jó eséllyel pályázunk a 2024-es budapesti olimpiára.

További tartalmak

Kapcsolódó hírek

Tényleg ennyivel jobb volt mindenkinél Ronaldo? Ön kinek adta volna az Aranylabdát?
Az újra csak újságírói döntésen múló Aranylabdát óriási fölénnyel nyerte meg <a href="//www.m4sport.hu/2016/12/12/cristiano-ronaldo-negyedszer-kapta-meg-az-aranylabdat/" target="_blank">az immár négyszeres győztes Cristiano Ronaldo</a>. De biztos, hogy ennyire egyértelműen kimagaslott a teljesítménye az idei évben? Arra is kíváncsiak vagyunk, olvasóink is a Real Madrid kiválóságát látták-e 2016 legjobb labdarúgójának.
Nemzetközi foci
Hargitay András: „Elégedettek lehetünk a vb-szerepléssel”
Hazaérkezett a magyar úszóválogatott, amely tizenegy érmet szerzett a windsori rövidpályás világbajnokságon, amivel az amerikaiak mögött az összesített éremtábla második helyén végzett. Azt maga Hargitay András szövetségi kapitány sem tagadta, hogy a magyar csapat kiemelkedő eredménye nagyban köszönhető Hosszú Katinkának, aki hét arany- és két ezüstérmet szerzett a kanadai viadalon. Az Iron Lady mellett azonban a bronzérmes Bernek Péterre és Verrasztó Dávidra is büszke a kapitány, aki azt is elmondta, hogy a fiatalok sokat tanultak ezen a vb-n, és összességében elégedett a magyar válogatott szereplésével és bizakodva tekint a 2017-es budapesti vizes vb elé.
Rövidpályás úszó-vb