Musorujsag
Élő Eredmények

Távozik a Fradi válogatott védője

m4sport.hu/sport.ru
Az ecuadori válogatott Cristian Ramírez távozik a Ferencvárostól, és az orosz FK Krasznodarhoz igazol.

Az orosz élvonalbeli klub honlapján csütörtökön jelentették be az átigazolást, és hozzátették, hogy az FTC-vel már megállapodtak, de a 22 éves balhátvéd csak január 9-én érkezik a városba, a szerződés aláírására pedig az orvosi vizsgálatok után kerül sor.

Ferencváros - Szombathelyi-Swietelsky Haladás - Cristian Ramírez - MTI Fotó: Koszticsák Szilárd Ferencváros – Szombathelyi-Swietelsky Haladás – Cristian Ramírez – MTI Fotó: Koszticsák Szilárd

Fiatal kora ellenére Ramírezre régebben a Borussia Dortmund és a Tottenham Hotspur is felfigyelt, első európai klubja a Fortuna Düsseldorf volt. Később a Nürnberg színeiben is szerepelt, mielőtt 2015 elején megszerezte a Ferencváros, amellyel bajnoki címet és Magyar Kupát nyert. Ramírez a Ferencvárosban 71 mérkőzésen szerepelt és öt gólt szerzett. Orosz sajtóhírek szerint új klubja 1,5 millió eurót (kb. 471 millió forint) fizet az FTC-nek.

További tartalmak

Kapcsolódó hírek

Kikapott a Fradi, nyert az Újpest
A Corona Brasov hazai pályán, az UTE pedig idegenben nyert a jégkorong MOL Liga keddi játéknapjának két erdélyi mérkőzésén.
Jégkorong
Cristiano Ronaldo negyedszer kapta meg az Aranylabdát
A 2016-ban Portugáliával Európa-bajnok és a Real Madriddal Bajnokok Ligája-győztes Cristiano Ronaldo negyedszer kapta meg a futballvilág egyik legnagyobb egyéni elismerését, az Aranylabdát.
Külföldi futball