Musorujsag
Élő Eredmények

Tatár Csillát inspirálja Hosszú Katinkáék brutális teljesítménye

m4sport,hu
Az esztendő utolsó napjaiban eljött az ideje, hogy visszatekintsünk a sporteseményekben bővelkedő 2016-os évre. Az m4sport.hu sorozatában hazánk népszerű személyiségei idézik fel a számukra legkedvesebb emlékeket. Az első részben az MTVA műsorvezetője, Tatár Csilla - a hozzá különösen közel álló két olimpiai bajnokunk, Hosszú Katinka és Risztov Éva miatt - a riói medencében is fenomenálisat alkotó Iron Lady történetét emelte ki.

További tartalmak

Kapcsolódó hírek

Vajda Attila: "Egyelőre nem látom az utódomat"
Az olimpiai bajnok kajakos úgy gondolja, hogy eljött az ideje annak, hogy lezárja életének ezt a korszakát és átadja a stafétát a fiataloknak, habár még nem tudja, ki tudná őt pótolni. Vajda Attila kedden jelentette be visszavonulását, egy kiskaput azonban hagyott, magának, mert elképzelhető, hogy 5000 méteren még láthatjuk versenyezni. Az m4sport.hu-nak beszélt az elsők között arról, mi motiválta abban, hogy így döntsön, mi lesz a feladata Tajvanon, és elmondta azt is, miért nem láthatjuk már párosban versenyezni.
Kajak-kenu
Harsányi Gergely: „Meg kell mutatnunk, hogy ott vagyunk még a világ élmezőnyében”
Mindenképpen tovább szeretne jutni csoportjából a megfiatalított magyar kézilabda-válogatott a januári, Franciaországban megrendezésre kerülő világbajnokságon. A magyar csapat a német, a horvát, a chilei, a szaúd-arábiai és a fehérorosz válogatottal került egy csoportba, de ez nem rémiszti meg a Xavi Sabaté vezette együttest, melynek jobbszélsője, Harsányi Gergely szerint a csoportban bárki ellen van esélyük a győzelemre, az átlövő Balogh Zsolt pedig úgy érzi, hogy igenis benne van a csapatban egy jó eredmény.
Kézilabda
Most mutasd meg! Bekötött szemmel vagy szédelegve megy jobban a gyirmótiaknak?
Az Újpest, az MTK, a Mezőkövesd és a Honvéd után a Gyirmót is megmérette magát m4sport.hu által életre hívott Most mutasd meg! játékban. Az OTP Bank Liga újonc csapatát Csíki Norbert, Kiss Máté és Sallói Dániel képviselte. A videóra kattintva kiderül, eltalálják-e a labdát úgy, hogy közben forog a világ körülöttük, de arra is fény derül, hogy mikor szokták egymást csiklandozni, már ha egyáltalán...
Gyirmót FC Győr