Musorujsag
Élő Eredmények

Simeone 2018 után is maradna az Atléticónál

MTI
Diego Simeone, az Atlético Madrid labdarúgócsapatának vezetőedzője szerződése lejárta, azaz 2018 után is maradna a klubnál.

„Edzőként nagyon nehéz lenne jobbat találni az Atléticónál, hiszen itt jól érzem magam, szeretnek, ráadásul szép jövő is áll a csapat előtt. Ha a vezetés azt szeretné, hogy maradjak 2018 után is, akkor nem lesz okom nemet mondani” – nyilatkozott az argentin tréner a Marca című spanyol napilapnak.

Simeone jövőjével kapcsolatban azóta olvashatók, hallhatók találgatások, hogy a korábban 2020-ig szóló megállapodásának időtartamát idén szeptemberben lerövidíttette, így csak 2018 júniusáig köti őt szerződés az Atléticóhoz.

A 46 éves szakember – aki játékosként öt idényt töltött el az együttesnél – 2011-ben lett a fővárosiak vezetőedzője. Az azóta eltelt időszakban bajnoki címig, valamint Spanyol Kupa- és Európa Liga-győzelemig vezette a madridiakat, akik irányításával kétszer a Bajnokok Ligája döntőjéig is eljutottak, ahol azonban mindkétszer alulmaradtak.

Az Atlético a mostani bajnokságban egyelőre várakozáson alul teljesít: 16 forduló után hatodik, hátránya kilenc pont a listavezető Real Madriddal szemben.

További tartalmak

Kapcsolódó hírek

Kiütötte a Granadát az Atlético Madrid
Az Atlético Madrid éllovas labdarúgócsapata hátrányba került, majd gólfesztivált rendezett a Granada elleni spanyol bajnoki találkozón, melyet végül 7-1-re nyert meg.
Külföldi futball
Diego Simeone: Tészta és puding jöhet, kifogás nem
Az Atlético Madrid labdarúgócsapatának vezetőedzője, Diego Simeone alapemberei sérülési ellenére is bízik abban, csapata legyőzi a Bayern Münchent a szerdai labdarúgó Bajnokok Ligája-meccsen.
Bajnokok Ligája