Musorujsag
Élő Eredmények

Rácz Félix bármikor kiáll szemtől szembe Csötönyi Sándorral

m4sport.hu
Rácz Félix - aki már hosszú évek óta tagja a hazai ökölvívó-szövetségnek - az m4sport.hu kamerái előtt elmondta, változást szeretnének és bármikor kész, akár a televízió nyilvánossága előtt vitába szállni Csötönyi Sándorral, a hazai szervezet elnökével. A promóter nem szeretné, hogy személyeskedéssé fajuljon az ellentét, de kiemelte, a szövetség első embere folyamatosan mellé beszél, mindig ugyanazt a két lemezt veszi elő. A videóból kiderül mik ezek, és az is, milyen elnökre lenne szükség Rácz Félix szerint, amely tisztségért esze ágában sincs ringbe szállni.

További tartalmak

Kapcsolódó hírek

Ezt válaszolta Csötönyi Sándor Rácz Félix 12 pontjára
Rácz Felix menedzser a karácsony közeledtével 12 pontban fogalmazta meg kéréséit a magyar ökölvívással kapcsolatban. A magyar sportági szövetség (MÖSZ) elnöke, Csötönyi Sándor az m4sport.hu megkeresésére pontról pontra reagált a Felix Promotion tulajdonosának vádjaira.
Ökölvívás
Csötönyi Sándor szerint Rácz Félix élősködik az amatőr ökölvíváson
Azok után, hogy Rácz Félix hétfőn <a href="https://www.m4sport.hu/2016/12/13/racz-felix-elgondolkodhatna-a-lemondason-az-okolvivo-szovetseg-elnoke/" target="_blank">az M4 Sport stúdiójában</a> megpendítette, ideje lenne Csötönyi Sándornak leköszönnie a Magyar Ökölvívó Szövetség elnöki posztjáról, a Sportreggeli csütörtöki adásában - a <a href="https://www.m4sport.hu/2016/12/14/a-mosz-szerint-racz-felix-jogtalanul-es-durvan-beleavatkozik-az-amatorok-belugyeibe/" target="_blank">korábbi írásos közlemény</a> után - Csötönyi kijelentette, úgy látja, hazánkban a tapasztalt sportvezetők levadászása folyik, amibe most beszállt a promóter is, aki szerinte olyan, mint az angolna és a magyar bokszon élősködik. A támadást már csak azért sem érti, mert amellett, hogy elnöksége során minden tőle telhetőt megtett az utóbbi években valóban kevésbé eredményes sportágért, soha nem állt a profinak álló öklözők útjába.
Ökölvívás
Csötönyi Sándor: Több focimeccset is lenyomott a boksz-ob
A Magyar Ökölvívó Szakszövetség (MÖSZ) elnöke a sportág országos bajnoksága után azt mondta, örömteli volt látni a sok versenyzőt és a teltházas rendezvényt, de szóba került az állami pénzek elosztása is.
Ökölvívás