Musorujsag
Élő Eredmények

Lampard visszatérne korábbi klubjához

MTI
Frank Lampard szívesen visszatérne a Chelsea labdarúgócsapatához, hogy edzői vagy más feladatokat lásson el.

A londoni klub korábbi középpályása az elmúlt két szezonban az észak-amerikai profiligában (MLS) szereplő New York City FC játékosa volt, de nem hosszabbította meg a szerződését és novemberben távozott. A közelmúltban a helyszínen tekintette meg a Chelsea egyik bajnoki mérkőzését, majd a szerdai edzésen is felbukkant nézőként.

„Bármi történik, valamilyen minőségben itt leszek, és továbbra is nagyon szoros lesz a kapcsolatom a klubbal” – mondta a 38 éves Lampard a Sky Sports televízióban.

Hozzátette: nem csak rajta múlik, pontosan mi lesz a szerepe és mikortól. „Nem gondolkozom folyton azon, mi fog történni a pályafutásom lezárása után. Élvezem, hogy a karácsonyt a családommal tölthetem, ihattam egy-két sört és ehettem még egy adagot a pulykából” – mesélte.

Lampard azt is elárulta, továbbra is van néhány lehetősége játékosként, de csak januárban dönti el, hogy visszavonul-e, vagy futballozik még egy ideig.

A középpályás legendás alakja a Chelsea-nek, amelyben 13 évet szerepelt, háromszor volt bajnok, egyszer Bajnokok Ligáját nyert, 211 góljával a klub történetének legeredményesebb játékosa. Az angol válogatottban 106 meccsen 29 alkalommal volt eredményes.

További tartalmak

Kapcsolódó hírek

Így kell jól igazolni játékosként
N'Golo Kanté francia válogatott labdarúgó, jelenleg az angol éllovas Chelsea játékosa, aki 25 esztendős kora ellenére nagyon okosan egyengeti karrierjét.
Külföldi futball
Rekordot dönthet hétfőn a Chelsea
Amennyiben a listavezető Chelsea legyőzi a Bournemouth csapatát az angol labdarúgó-bajnokság 18. fordulójának hétfői játéknapján, megjavítja saját klubrekordját.
Külföldi futball
Lloris 2022-ig a Tottenhamé
2022-ig szóló szerződést kötött kapusával, Hugo Llorisszal az angol labdarúgó-bajnokságban szereplő Tottenham Hotspur.
Külföldi futball