Musorujsag
Élő Eredmények

1956 zöld-fehér szemmel - a Fradi forradalma

M4Sport/FradiMédia
Nemcsak a magyar polgárság számára bírt hatalmas jelentőséggel az 1956-os forradalomig vezető időszak, a Ferencváros életében is nehéz évek következtek a II. világháborút követően. A korszakról az FTC legendás alakjainak közreműködésével készült dokumentarista kisfilm.

További tartalmak

Kapcsolódó hírek

Thomas Doll: "Egymásért kell küzdenünk"
A 2016-os év bajnoki címet, Magyar Kupa-győzelmet és Szuperkupa-sikert hozott a Ferencváros labdarúgócsapata számára, ám a nyártól nem igazán remekeltek a zöld-fehérek. A téli szünet előtt Thomas Doll vezetőedző értékelt az M4 Sporton futó Fradi TV-nek.
Magyar futball
Böde tarolt a Fradi Monopolyban
A Ferencváros három labdarúgója, Leandro, Böde Dániel és Dibusz Dénes is kipróbálta a Fradi Monopolyt. A játékosok szemmel láthatóan élvezték a társast, Böde arcára pedig azért ült ki a kéjes öröm, mert mint mondja, nagy boldogság neki, hogy sikerült legyőznie a csapat diplomás kapusát.
Magyar futball
Lovrencsics Gergő: „Van még esélyünk megnyerni a bajnokságot”
A Ferencváros labdarúgócsapata a 2015/16-os idényben bajnok és Magyar Kupa győztes lett, majd a Szuperkupát is elhódította, az együttes őszi teljesítménye azonban hagy némi kívánni valót maga után. A zöld-fehérek brazil származású játékosa, Leandro azon a véleményen van, hogy sokat kell tenniük azért, hogy a tavasz újra szép legyen. A feltöltődés érdekében Leandro hazautazik Brazíliába, ahol egy tengerparti városban fog kikapcsolódni, majd pecabotot ragad. A Lech Poznanból hazatérő Lovrencsics Gergő is nehéz fél éven van túl, és a kiegyensúlyozott bajnokság ellenére is úgy érzi, hogy még nem szálltak el a bajnoki remények.
Magyar futball