×

Itt szavazhat az Év góljára

A január 12-i M4 Sport - Az Év Sportolója Gálán díjazzák az Év gólját is, ahhoz azonban, hogy kiderüljön, melyik lesz az, az Önök segítségére van szükség. Az Év gólját ugyanis a szurkolók választják meg, a szavazók között pedig egy páros belépőt sorsolunk ki a gálára.

59. év sportolója gála 2016
Ádám Martin gólja a Vasas-Újpest bajnokin:

Berkes László gólja a Magyarország-Bulgária Európai Strandlabdarúgó Liga-meccsen:

Dróth Zoltán gólja a Magyarország-Ukrajna futsal Eb-csoportmeccsén

Dzsudzsák Balázs gólja a Magyarország-Portugália Eb-csoportmeccsen:

Gera Zoltán gólja a Magyarország-Portugália Eb-csoportmeccsen:

Géresi Krisztián gólja a Videoton-Haladás bajnokin:

Hidi Patrik gólja a Mezőkövesd-Honvéd bajnokin:

Jakabfi Zsanett gólja a VFL Wolfsburg-SC Sand női Német Kupa-döntőn:

Stieber Zoltán gólja a Magyarország-Ausztria Eb-csoportmeccsen:

Szalai Ádám gólja a Magyarország-Ausztria Eb-csoportmeccsen:

 Az M4 Sport - Év Sportolója Gála január 12-én 19.30-kor kezdődik a Nemzeti Színházban, az M4 Sport és az m4sport.hu pedig a teljes gálát élőben közvetíti.

Szabályok, részvételi feltételek

Jelen szabályzat az m4sport.hu és a Magyar Sportújságírók Szövetsége közös játékára vonatkozik (a továbbiakban: Játék).

1. A Játékban résztvevő személyek
A Játékban részt vehet bármilyen korosztály.
A Játékban NEM vehetnek részt az alábbi személyek:
• az m4sport.hu és a Magyar Sportújságírók Szövetsége tagjai, üzemeltetőinek munkavállalói, megbízottjai, valamint azok közeli hozzátartozói;
• egyéb, a lebonyolításban közvetlenül közreműködő cégek tulajdonosai, vezető tisztségviselői, munkavállalói, megbízottjai, valamint azok közeli hozzátartozói.

2. A Játék leírása
A Játék a www.m4sport.hu linken érhető el, itt olvashatók a Játék leírásai, tekinthetők meg az azokhoz kapcsoló anyagok és itt lehet regisztrálni, illetve jelentkezni a Játékra, valamint a megfejtéseket beküldeni. A Játékra jelentkezni a Játékkal kapcsolatban feltett kérdésre történő válaszadással lehetséges. A kérdésre érvényes választ beküldő Játékosok között a sorsolást január 6-án végzi az m4sport.hu. A nyerteseket e-mailben értesítjük. A nyeremények kézbesítéséhez, igénybe vehetőségéhez szükséges az e-mailcím megadása. A Játékra történő jelentkezés kizárólag ezen feltételek együttes teljesülése esetén érvényes. A Játékos a feltett kérdésre adott válasszal elfogadja Játék szabályzatát és hozzájárult személyes adatai kezeléséhez.

3. A Játék időtartama
A Játék 2016. december 28-tól 2017. január 5-ig tart. A Játék időtartamának kezdete előtt és befejezése után érkezett jelentkezések érvénytelenek.

4. Nyeremény
A Játék lezárását követően egy nyertest sorsolunk a helyes megfejtést beküldők közül, aki páros belépőt nyer, a 2017. január 12-i Év Sportolója Gálára.

A nyeremény másra át nem ruházható és pénzre át nem váltható.

Kelt: Budapest, 2016. december 28.​